GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοίγει και πάλι το ΤΕΙ Αθήνας

Σε λειτουργία και πάλι το ΤΕΙ ΑΘήνας με τη συνέχιση της εξεταστικής περιόδου στο ίδρυμα. Να θυμήσουμε ότι το ΤΕΙ Αθήνας είχε κλε...


Σε λειτουργία και πάλι το ΤΕΙ ΑΘήνας με τη συνέχιση της εξεταστικής περιόδου στο ίδρυμα. Να θυμήσουμε ότι το ΤΕΙ Αθήνας είχε κλείσει για τρεις ημέρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποχρηματοδότησή του.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και σε ό,τι αφορά τα μαθήματα που δεν έχουν διεξαχθεί κατά την περίοδο που το ίδρυμα ήταν κλειστό, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 24/9 έως και την Τρίτη 2/10, με ευθύνη των διευθυντών σχολών και των προϊσταμένων τμημάτων.
Η διοίκηση του Ιδρύματος επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι δεν θα υπάρξει άλλη παράταση της εξεταστικής περιόδου.
Επίσης, οι εγγραφές των νεοεισερχομένων θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, ενώ οι ανανεώσεις εγγραφών θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.
Τονίζεται ότι μετά τις 7 Οκτωβρίου δεν θα υπάρξει περαιτέρω παράταση της προθεσμίας ανανεώσεων εγγραφών. Ανανέωση εγγραφής θα πρέπει να κάνουν όλοι οι σπουδαστές ακόμη και όσοι οφείλουν μόνον πρακτική άσκηση ή πτυχιακή εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση