GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κινδυνεύουν οι Αμερικανοί σε όλο τον κόσμο»

Με «ολοκληρωτική ήττα» κινδυνεύουν οι αμερικανικές δυνάμεις στο στο Αφγανιστάν και σε όλο τον κόσμο, τονίζουν οι Ταλιμπάν σε μήνυμά τους, με...

Με «ολοκληρωτική ήττα» κινδυνεύουν οι αμερικανικές δυνάμεις στο στο Αφγανιστάν και σε όλο τον κόσμο, τονίζουν οι Ταλιμπάν σε μήνυμά τους, με αφορμή την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο παρακολούθηση ισλαμιστικών ιστοσελίδων (SITE).
«Η επέτειος της 11ης Σεπτεμβρίου τιμάται φέτος στην Αμερική σε μια εποχή που η χώρα κινδυνεύει να υποστεί μια ολοκληρωτική ήττα στο Αφγανιστάν, στρατιωτικά, πολιτικά, οικονομικά και σε όλους τους τομείς και τώρα έχει εξαντλήσει όλα τα μέσα για να παρατείνει αυτόν τον παράνομο πόλεμο», αναφέρεται στην ανακοίνωση των αφγανών ταλιμπάν.
Η ανακοίνωση, γραμμένη και στα αγγλικά, προσθέτει πως ο πόλεμος στο Αφγανιστάν με την πρόφαση της εκδίκησης για την 11η Σεπτεμβρίου δεν έχει καμιά νομική και δεοντολογική βάση.
«Τώρα που οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξοδέψει μεγάλες ποσότητες χρημάτων και στρατιωτικών μέσων” στον πόλεμο, κανένας Αμερικανός δεν είναι ασφαλής όπου και αν βρίσκεται σήμερα», συνεχίζει η ανακοίνωση.
Οι Ταλιμπάν επισημαίνουν πως αυτή η ανακοίνωση δεν είναι απειλή και ορκίζονται ότι θα υπερασπισθούν την πατρίδα τους και θα συνεχίσουν τον ιερό αγώνα κατά των εισβολέων.
«Το Ισλαμικό Εμιράτο, με αφορμή την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, καλεί για μια ακόμα φορά τους αμερικανούς αξιωματούχους, τα μέλη της συμμαχίας και τον λαό να σταματήσουν να χύνουν το αίμα των καταπιεσμένων Αφγανών και να ακολουθήσουν το μονοπάτι της λογικής και όχι αυτό της τυραννίας και την βλακείας», καταλήγει η ανακοίνωση.

3 σχόλια

  1. Απίστευτο!!
    Ο Ομπάμα μιλάει ελληνικά και απάντησε στον Καμμένο!!
    Δείτε τι του είπε

    Κι όμως!
    Ο Ομπάμα μιλάει ελληνικά και κατάλαβε το ερώτημα που του απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος. Δείτε τι του απάντησε στα αγγλικά βέβαια μιας και δεν μπορεί να γράφει καλά ελληνικά:
    Αγαπητέ Πάνο,
    πήρα τον ΓΑΠ γιατί ο Νικολόπουλος δεν ήταν διαθέσιμος.

    Με εκτίμηση
    Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ


    (Την απάντηση του Προέδρου Ομπάμα μας την μετέφερε ο δημοσιογράφος Δ. Κοτταρίδης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Αμερικάνοι κινδυνεύουν μόνο μέσα στην Αμερική...
    Σε όλο τον κόσμο κινδυνεύουν τα οικονομικά συμφέροντα που εδρεύουν στην Αμερική και προστατεύονται από το οικονομικό καθεστώς, τις Μυστικές Υπηρεσίες και τα οπλικά συστήματα των Ηνωμένων Πολιτειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχασαν τη μπάλα οι αριστεριστές γελοίοι αρθρογράφοι...

    Μπερδεύτηκαν οι λιγδιάρηδες ακαδημαϊκοί, αρθρογράφοι, δημοσιογράφοι και λοιπά μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων. Αυτά τα γελοία υποκείμενα, που είναι πάντοτε έτοιμα να αρθρογραφήσουν με σθένος, αν βεβηλωθεί ένα Εβραϊκό ή μουσουλμανικό μνημείο, αλλά έχουν μπουκωμένο το στόμα, όταν...
    βεβηλώνεται ορθόδοξο. Αυτά τα σιχάματα, που υπερασπίζονται το δικαίωμα του καλλιτέχνη να προσβάλλει την ιστορία ή τη θρησκεία ενός λαού, μόνο όταν πρόκειται για την Ελλάδα και την ορθοδοξία.

    Αυτοί οι ξεφτίλες, που γράφουν στις μεγάλες ελληνικές εφημερίδες, υπέρ του δικαιώματος των Pussy riot να ασχημονούν μέσα σε εκκλησία της Ρωσίας, ή να να φωνάζουν γυμνές "kill Κirill" μπροστά στον Πατριάρχη της Μόσχας ή να ανακαλύπτουν καλλιτεχνική αξία στο γελοίο έργο της Κιτσοπούλου, που προσβάλλει τη μνήμη του ήρωα Αθανάσιου Διάκου, αλλά
    δεν υπερασπίζονται το ίδιο δικαίωμα στους δημιουργούς του βίντεο που ξεσήκωσε τους Μουσουλμάνους, ούτε καταδικάζουν τις απίστευτα οπισθοδρομικές συνήθειες των, όπως π.χ. το λιντσάρισμα όσων προσβάλλουν έστω και αμυδρά τον "προφήτη".

    Οι ίδιοι καραγκιόζηδες βεβαίως, θα ξεσπάθωναν εναντίον Χριστιανών, αν αυτοί προχωρούσαν το ένα χιλιοστό των αντιδράσεων.
    Θα έσκουζαν σαν υστερικές, οι υστερικές βαθυστόχαστες "πένες'.

    Άλλωστε οι ίδιες γλίτσες, έλεγαν υπερβολικές και "εθνικοπατριωτικές" τις αντιδράσεις στις παπαριές της Κιτσοπούλου. Για τις αντιδράσεις των Μουσουλμάνων που ορμάνε σε πρεσβείες, σαν πεινασμένοι ουρακοτάγκοι, να δολοφονήσουν όποιον δεν είναι σαν τα μούτρα τους, μούγκα οι προοδευτικοί βλάκες!

    Αλλά μην αγχώνεστε γλίτσες "προοδευτικοί": την ταινία την έκανε Εβραίος, οπότε μπορείτε να ξεσπαθώσετε ελεύθερα εναντίον των Μωαμεθανών.
    Εντάξει, το εγκρίνουν τα αφεντικά σας (όπως εσείς νομίζετε γλίτσες, αυτοί σας σιχαίνονται) και μπορεί να σας πάρουν με καλό μάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση