GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόθυμος να παραιτηθεί ο Φαγιάντ αν το επιθυμεί ο λαός

Ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Σαλάμ Φαγιάντ δήλωσε την Πέμπτη ότι είναι πρόθυμος να παραιτηθεί αν αυτό επιθυμεί ο λαός, μετά από τρεις σ...

Ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Σαλάμ Φαγιάντ δήλωσε την Πέμπτη ότι είναι πρόθυμος να παραιτηθεί αν αυτό επιθυμεί ο λαός, μετά από τρεις συνεχόμενες μέρες διαδηλώσεων όπου οι πολίτες διαμαρτύρονταν για το υψηλό κόστος ζωής. Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ρόιτερς, παρά τη δήλωσή του, ο Φαγιάντ δεν διευκρίνισε αν όντως θα προβεί σε αυτή την κίνηση.
Η αύξηση στην τιμή των καυσίμων κατά 5 τοις εκατό, πυροδότησε την αντίδραση των πολιτών στις παλαιστινιακές πόλεις Ραμάλα, Ζενίν και Ίμπρον, όπου οι διαδηλωτές έκαψαν ένα ομοίωμα του πρωθυπουργού της χώρας.
«Αν υπάρχει πραγματική απαίτηση από το λαό να παραιτηθώ κι αν αυτό επιλύσει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας, τότε δεν θα διστάσω να το κάνω και ούτε θα το καθυστερήσω» δήλωσε ο Φαγιάντ σε δημοσιογράφους στη Ραμάλα.
Κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων το πλήθος φώναζε «φύγε» και κατηγορούσε τον Φαγιάντ για διαφθορά και πολιτικές που είναι επιζήμιες προς τους φτωχούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση