GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η κυβέρνηση είναι συνεπής στη μη τήρηση των δεσμεύσεών της»

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημερών από την ορκωμοσία της κυβέρνησης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την κατηγορούν για εμπαιγμό, αναξιοπιστία κ...

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημερών από την ορκωμοσία της κυβέρνησης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την κατηγορούν για εμπαιγμό, αναξιοπιστία και ασυνέπεια, ενώ κάνουν λόγο για «συμμετοχή στην απεργία μέσω διαρροών για τα μέτρα».
Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, υποστήριξε πως «αφού επί 100 ημέρες ζύμωναν μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ, η φιλομνημονιακή κυβέρνηση συμμετέχει σήμερα στη Γενική Απεργία με διαρροές για αποφασισμένα μέτρα ύψους 13,5 δισ. ευρώ».
Σύμφωνα με τον κ. Ζώη «ο εμπαιγμός, η αναξιοπιστία και η ασυνέπεια συνθέτουν μαζί με τον κυνισμό, την ειρωνεία και το μαύρο χιούμορ το πορτραίτο μιας κυβέρνησης πλήρως υποταγμένης στις εντολές των πιστωτών και πρόωρα καταδικασμένης στη συνείδηση των Ελλήνων».
Ο εκπρόσωπος του κόμματος κατέληξε υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση είναι συνεπής μόνο σε ένα πράγμα: «στη μη τήρηση δεσμεύσεων, εξαγγελιών και προγραμματικών συμφωνιών».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση