GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παράνομα έχουν (από σήμερα) οι βουλευτές αστυνομική φρουρά...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. Αυτό κι αν είναι θέμα! Χθες 17 Σεπτεμβρίου έληγαν οι "αποσπάσεις" των αστυνομικών...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.

Αυτό κι αν είναι θέμα! Χθες 17 Σεπτεμβρίου έληγαν οι "αποσπάσεις" των αστυνομικών που έχουν διατεθεί στους βουλευτές όλων των κομμάτων. Σε άλλες εποχές, αυτομάτως θα ανανεώνονταν μέσα από μια τυπική διαδικασία. Τώρα όμως μεσολάβησε η απόφαση του υπουργού Δημ. Τάξης Ν. Δένδια που αποσύρει τους αστυνομικούς από τους βουλευτές με εξαίρεση όσους το ζητήσουν και για τους οποίους θα αποφανθεί ειδική επιτροπή.
Από σήμερα λοιπόν κανονικά οι βουλευτές θα έπρεπε να είναι χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών. Και όσοι έκαναν τη σχετική αίτηση (που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολλοί!) πρέπει να περιμένουν την απόφαση της επιτροπής.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο κανένας από τους αστυνομικούς δεν ανακλήθηκε. Και συνεχίζουν όλοι να βρίσκονται με τους βουλευτές. Η δικαιολογία που δινόταν είναι ότι εκκρεμούν οι αιτήσεις και έτσι γι αυτό το μεταβατικό διάστημα δεν υπήρξε κάποια μεταβολή.
Υπάρχουν όμως και βουλευτές που δεν έκαναν αίτηση για να κρατήσουν ως φρουρά τους αστυνομικό. Γιατί λοιπόν παραμένουν και σε αυτούς;
Επίσης, πώς είναι βέβαιο ότι η επιτροπή θα εγκρίνει όλες τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν;
Σε κάθε περίπτωση πάντως, μέχρι να κριθούν οι αιτήσεις, οι βουλευτές δεν θα έπρεπε -με βάση το νόμο- να έχουν αστυνομική προστασία...

15 σχόλια

  1. Τις ευθύνες στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς για δάνεια εκατομμυρίων ευρώ, που χορηγήθηκαν...

    στην κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, χωρίς να υπάρξουν οι απαιτούμενες τραπεζικές διασφαλίσεις, διερευνούν οι εισαγγελικές και δικαστικές αρχές, οι οποίες χειρίζονται την υπόθεση των περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) που φέρεται να διαπράχθηκε με μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράμετρος της υπόθεσης, η οποία αφορά τα δάνεια που έλαβε η Αρετή Τσοχατζοπούλου από την Τράπεζα Πειραιώς έχει τεθεί στο στόχαστρο των εισαγγελέων πρωτοδικών Ελένης Σίσκου και Ευγενίας Κυβέλου εδώ και πολύ καιρό.

    Οι δύο εισαγγελικές λειτουργοί έχουν προχωρήσει σε βάθος την έρευνά τους και φέρονται να έχουν συγκεντρώσει ιδιαίτερα επιβαρυντικά στοιχεία για τους υπευθυνους της Τράπεζας Πειραιώς, που άναψαν το "πράσινο φως" για τη χορήγηση των επίμαχων δανείων.

    Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η "Καθημερινή" πρόκειται για τρεις δανειακές συμβάσεις, που συνήφθησαν μεταξύ 22 Δεκεμβρίου του 2008 και 6 Νοεμβρίου του 2009.

    Ειδικότερα, τα δύο πρώτα δάνεια αφορούσαν τα ποσά των 750.000 ευρώ και των 550.000 ευρώ, και το τρίτο ήταν μια δανειοδότηση ύψους 1.200.000 ευρώ, που χορηγήθηκε με ενέχυρο ισόποση προθεσμιακή κατάθεση.

    Στα δύο πρώτα δάνεια εγγυητής μπήκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η διασφάλιση της τράπεζας, με βάση τις σχετικές συμβάσεις, ήταν οι προσημειώσεις υποθήκης σε ακίνητο στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Νίκης 13.

    Ωστόσο, από τις αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου, με τις οποίες ενεγράφησαν οι υποθήκες, προκύπτει ότι εν λόγω ακίνητο ήταν ήδη επιβαρυμένο με προηγούμενες υποθήκες. Έτσι, η αξία του ακινήτου δεν αρκούσε για να διασφαλίσει τις απαιτήσεις της τράπεζας για τη χορήγηση των δύο δανείων, συνολικού ύψους 1.300.000 ευρώ.

    Αναφορικά με το τρίτο δάνειο που πήρε από την Τράπεζα Πειραιώς η Αρετή Τσοχατζοπούλου, η εισαγγελική έρευνα ανακάλυψε ότι η ισόποση προθεσμιακή κατάθεση, που είχε τεθεί ως ενέχυρο για την εξασφάλιση του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, εκταμιεύθηκε.

    Ειδικότερα, η εκταμίευση του συνολικού ποσού της προθεσμιακής κατάθεσης έγινε δέκα ημέρες μετά την 6η Νοεμβρίου 2009, που είναι η ημερομηνία κατά την οποία δόθηκε το δάνειο στην Αρετή Τσοχατζοπούλου.

    Για την πλήρη διαλεύκανση αυτού του σκέλους της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πόρισμα του ΣΔΟΕ, που διενεργεί έλεγχο στην περιουσιακή και οικονομική κατάσταση της Αρετής Τσοχατζοπούλου.

    Νεοι κατηγορούμενοι - νέα κατηγορητήρια

    Στο μεταξύ, για την κυρίως υπόθεση Άκη Τσοχατζόπουλου φαίνεται ότι οι ανακριτές Γαβριήλ Μαλλής και Γ. Σταυρόπουλος ετοιμάζουν νέα κατηγορητήρια για τον πρώην υπουργό και τους προφυλακισμένους συγκατηγορούμενούς του, με βάση τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως και αφορούν τον εντοπισμό τουλάχιστον δέκα εταιρειών στο εξωτερικό - μια εταιρεία είχε έδρα στην Αόστα της Ιταλίας - μέσω των οποίων διακινούνταν το "μαύρο" πολιτικό χρήμα.

    Επίσης, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διευρυνθεί ο αριθμός των κατηγορουμένων κατά τουλάχιστον πέντε πρόσωπα.

    Μεταξύ, των νέων προσώπων, που θα διαβούν το κατώφλι των ανακριτών με την ιδιότητα του κατηγορουμένου, αναμένεται ότι θα είναι και η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν, η οποία, σύμφωνα με τα στοιχεία, φέρεται να εμπλέκεται σε αποδοχή χρημάτων προερχόμενων από μίζες.


    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ Κ.ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ....ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΣΩΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ ....ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιά τους Ελληνες δεν υπάρχει αστυνομία και οι κοπρίτες έχουν τους αστυνομικούς γιά να τους στέλνουν γιά ψώνια και να πηγαίνουν τα παιδιά τους στα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ

    Ο κυρ ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά σας κάνουν, αυτούς αξίζετε αυτούς έχετε σεις οι παπαρολόγοι του διαδικτύου ΔΕΝ ΕΊΔΑ ΚΑΝΈΝΑ ΑΠΌ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΈΦΤΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΜΟΝΌ ΚΆΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΆΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΎΝ ΣΑΝ ΤΟΥ ΗΛΊΘΙΟΥΣ , ΣΚΑΤΆ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΈΝΑ ΔΥΟ ΜΑΖΊ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΤΑΞΊΔΙ; ..

    ΚΑΙ ΌΛΟ ΜΠΑΊΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΜΙΞΟΚΛΑΊΓΕΣΤΑΙ..

    ΣΚΑΣΤΈ ΛΟΙΠΏΝ ΗΛΊΘΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΆΤΕ


    ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΣΤΗΝ Ο.Π.Λ.Α ξέρετε τι είναι η Ο.Π.Λ.Α ; στην Σιέρα Μαεστρα από 80 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ξεκίνησε η επανάσταση , ΔΕΝ θα είναι εύκολος ο δρόμος για να γυρίσει ο ΗΛΙΟΣ ΤΩΡΑ έτσι που τα κάνανε θέλει ΑΊΜΑ πολύ ,ΓΙΑΤΙ είναι το φασισταριο από την μια, οι αριστεροί της πλακάς από την άλλη , το καπετανάτα του κάθε επαγγέλματος και οργανισμού από την παρά-άλλη (βλεπε δικαστές, αστυνομικούς, γιατρούς, στρατιωτικούς, δημοσίους υπαλλήλους που δεν πάτησαν ποτέ σε υπηρεσία , κλέφτες πολίτες που έκλεβαν την θέση κάποιου γιατί είχε τον Κεφαλογιαννη - Βενιζέλο- Τραγακη -Λοβέρδος - Παπαρηγα - Τσιπρα, Μπαρπαρουση, κολλητό) Νομίζεις ότι δεν τους ξέρομε; ουυυ

    Υπάρχουν και τίμιοι άνθρωποι από αυτούς τους χώρους και επαγγέλματα αλλά αν θα πήγαινες κόντρα σε αυτούς σε διαλουσαν σε κατασπάραζαν ..

    Η ΏΡΑ ΠΛΗΣΙΆΖΕΙ για να εφαρμόσουμε τα ισοδύναμα και την ισοπολιτεία, το ξέρουν και το ξέρουμε , γι' αυτό και δεν ΘΑ αγοράσει κανείς πούστης τίποτα γιατί θα γίνει κατασχέσει υπέρ του ΛΑΟΎ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ...

    Πηγαίνετε σαν τα πρόβατα που είστε να κλαίτε έξω από την βουλή μεθαύριο ,ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΝΑ ΜΕ ΧΈΣΕΤΕ ... Απλώς θέλουν να βγάλουν τον ατμό από την χύτρα για να μην σκάσει ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ =ΖΩΑ= ΠΡΟΒΑΤΑ=ΜΠΕΕΕΕ!!

    ΑΑΑ ΣΥΓΝΏΜΗ για μην με ψάχνετε ...

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος ΛΕΓΟΜΕ ...ειμουν στο στρατό στο υλικού πολέμου εεε κάτι ξέρω να φτιάχνω ας πούμε να συνδέσω την μπαταρία του απινιδωτή της καρδιά μου με εκρηκτικά και με της πρώτες αριθμιες να σου ο πυροκροτητής να γίνουμε ΑΡΚΆΔΙ σε καμιά παρέλαση , σε καμιά υπηρεσία, σε κανένα γραφείο ΒΟΥΛΕΥΤΉ σε κανένα γραφείο κόμματος !!!! ποιος ξέρει; Για τους αθώους θα ζητήσω συγνώμη από το υπέρ πέραν --παράπλευρες απώλειες τι να κάνουμε αυτά έχει ο πόλεμος !!! ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΌΤΙ ΈΧΟΜΕ ΠΟΛΕΜΟ; Η ΚΆΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΨΎΧΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΡΧΑΙΤΕ Η ΏΡΑ ΟΙ ΔΙΚΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΌΓΟΝΩΝ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς ρε εδώ γεννήσαμε την δημοκρατία, και μετά αρχίσαμε τα πειράματα ΣΤΟ ΝΤΙ Ε ΝΕΙ και φτιάξαμε μια δημοκρατία για τον κάθε έναν μας, έτσι ο Φρανκενστάιν δημοκρατία είναι ΕΔΏ ΣΉΜΕΡΑ ΘΑΥΜΑΣΤΈ ΤΟΝ ...

    ΠΟΣΌ ΗΛΊΘΙΑ ΛΈΞΗ ΑΚΟΎΓΕΤΕ ΝΑ ΛΈΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΆΡΗΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΛΟΒΕΡΔΟ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ , ΑΔΩΝΗ, ΝΤΟΡΑ, ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ...ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ.

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς δικαστές και εισαγγελείς ο εξάψαλμος..

    Αξιότιμοι κύριοι Αρεοπαγίτες, Πάρεδροι του ΣτΕ, Πάρεδροι του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Εφέτες, Εισαγγελείς και λοιποί δικαστικοί λειτουργοί,

    Άκουσα τις σπαραξικάρδιες κραυγές σας αλλά εξομολογούμαι ότι δεν συγκινήθηκα, και θα σας εξηγήσω γιατί: Σας έχω άχτι διότι ως Τρίτη Εξουσία - κατ' εμένα πρώτη - αφήσατε την Ελλάδα, με πράξεις, παραλήψεις, ανοχή και ολιγωρία, να βυθιστεί στο σημερινό τέλμα, να περιπέσει σε διεθνή κατακραυγή και ανυποληψία, με συνέπεια την οικονομική εξαθλίωση των πολιτών της και το ξεπούλημά της χώρας μας σε ξένους άρπαγες αντί πινακίου φακής.

    Σας θεωρώ περισσότερο υπεύθυνους από την Εκτελεστική και τη Νομοθετική εξουσία, διότι δική σας είναι η υψηλή αποστολή να τις ελέγχετε. Δεν το κάνατε, όμως, διότι είστε διαπλεκόμενοι με δαύτους και σκεπάζατε επί δεκαετίες τις βαριές τους αμαρτίες, οχυρωνόμενοι πίσω από τους κατάπτυστους νόμους περί ευθύνης (ανευθυνότητας) Υπουργών και ασυλίας Βουλευτών.

    Δεν είδα να κατεβείτε από τις έδρες και να κηρύξετε απεργία διαρκείας ώστε να μην ψηφιστούν τέτοιοι νόμοι που προστατεύουν την ασυδοσία της πρώτης και δεύτερης εξουσίας.

    Το ακόμη χειρότερο, εγκρίνατε την...εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας σε ξένα κέντρα μέσω του Μνημονίου. Τι προς ημάς, λοιπόν; Υμείς όψεσθε. Θα υποστείτε κι εσείς τις συνέπειες, πολύ περισσότερο διότι αφήσατε τη χώρα απροστάτευτη, βορά στα ξένα αρπακτικά, και το λαό της ανυπεράσπιστο. Όλα εδώ πληρώνονται, αξιότιμοι δικαστικοί λειτουργοί. Ξέρετε εσείς από τα τερτίπια της τυφλής Νέμεσης! Ή όχι;

    Να σας θυμίσω και το ασυγχώρητο αμάρτημά σας, το οποίο ήρθε η ώρα να πληρώσετε;

    Παραθέτω το σχετικό δημοσίευμα (21/6/2011) από tanea:

    «Συνταγματικό το Μνημόνιο έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας

    Συνταγματικό έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας το Μνημόνιο, απορρίπτοντας την προσφυγή που είχαν καταθέσει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και άλλοι φορείς.

    Στην απόφασή του το ΣτΕ επισημαίνει ότι το Μνημόνιο δεν παραβιάζει το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τις διεθνείς συμβάσεις. Σχετικές εισηγήσεις είχαν κάνει οι σύμβουλοι Μαίρη Σαρπ και Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου.

    Εξάλλου, κρίθηκε από τους δικαστές ότι οι διατάξεις του Μνημονίου δεν προσκρούουν - όπως υποστηρίζουν ο ΔΣΑ, η ΑΔΕΔΥ, κλπ. - σε άρθρα του Συντάγματος, όπως είναι το άρθρο 2 για την προστασία της ανθρώπινης αξίας, το άρθρο 4 που κατοχυρώνει την αρχή της ισότητας, το άρθρο 17 για την προστασία της ιδιοκτησίας, στην έννοια της οποίας περιλαμβάνεται και ο μισθός, το άρθρο 25 που αφορά την αρχή της αναλογικότητας και το άρθρο 28, που αναφέρει ότι οι διεθνείς συμβάσεις επικυρώνονται με την πλειοψηφία των 180 βουλευτών.

    Κατόπιν αυτών όλες οι προσφυγές απορρίφθηκαν.

    Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο είχαν προσφύγει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ), η ΑΔΕΔΥ, η ΕΣΗΕΑ, οι συνταξιούχοι και οι άλλοι φορείς, έπειτα από πρωτοβουλία τού τότε προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Παξινού.

    Οι δικαστές έκριναν ακόμη κατά πλειοψηφία ότι ο ΔΣΑ έχει έννομο συμφέρον να προσφύγει στο ΣτΕ κατά του Μνημονίου.



    Μπούντζουκας Τηλέμαχος.. Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς δικαστές και εισαγγελείς ο εξάψαλμος..

    τέλος, η έκδοση της απόφασης της Ολομέλειας του ΣτΕ αναμένεται με το νέο δικαστικό έτος, δηλαδή μετά την 16η Σεπτεμβρίου 2011.

    Συμβατές οι περικοπές σε μισθούς

    Οι 55 σύμβουλοι Επικρατείας τόνισαν ότι οι περικοπές στις αποδοχές και τις συντάξεις που έγιναν με το Μνημόνιο είναι συμβατές με το Σύνταγμα, την ΕΣΔΑ και τις διεθνείς συμβάσεις κάτω από τις συγκεκριμένες συγκυρίες, που επικρατούν στην Ελλάδα και εν όψει της ανάγκης αποφυγής της χρεοκοπίας.

    Σε περίπτωση που υπάρχει νέο Μνημόνιο και θα επιβάλει νέες περικοπές αποδοχών, τότε το ΣτΕ θα κρίνει εκ νέου με τις συνθήκες και συγκυρίες, που θα επικρατούν στο χρονικό εκείνο σημείο.

    Σύμφωνα με τους συμβούλους Επικρατείας, συνάδουν με το Σύνταγμα και το Πρώτο Πρόσθετο Πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, όσο και με τις διεθνείς συμβάσεις τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλει το Μνημόνιο, όπως είναι οι περικοπές αποδοχών, συντάξεων, επιδομάτων, επιδόματος θερινών διακοπών, δώρων εορτών (Χριστουγέννων και Πάσχα) κ.λπ.

    Υπογράμμισαν ότι λόγοι δημοσίου συμφέροντος δικαιολογούν αυτές τις περικοπές στις αποδοχές και συντάξεις, οι οποίες είναι μέσα σε βιώσιμα επίπεδα.

    Αναλυτικότερα, οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι τα επίμαχα μέτρα, που επιβάλλει το Μνημόνιο, τα οποία αποτελούν τμήμα του ευρύτερου προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής και προώθησης διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων της ελληνικής οικονομίας, δικαιολογούνται κατ' επίκληση σοβαρών λόγων δημοσίου συμφέροντος, οι οποίοι αποτελούν, ταυτοχρόνως, και σκοπούς κοινού ενδιαφέροντος των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Ακόμη, έκριναν οι σύμβουλοι Επικρατείας ότι με το Μνημόνιο ελήφθησαν μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής για την άμεση αντιμετώπιση της οξείας δημοσιονομικής κρίσης, η οποία είχε καταστήσει αδύνατη την εξυπηρέτηση των δανειακών αναγκών της χώρας, μέσω των διεθνών αγορών, με παράλληλα πιθανά ανοικτό το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας.

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος.. Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς δικαστές και εισαγγελείς ο εξάψαλμος..

    "Δεν είναι διεθνής σύμβαση"

    Οι σύμβουλοι Επικρατείας έπειτα από πέντε μαραθώνιες διασκέψεις που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, με μεγάλη πλειοψηφία που σχεδόν αγγίζει το ομόφωνο (υπήρξαν μειοψηφίες έξι έως δέκα δικαστών, σε επιμέρους ζητήματα που τέθηκαν), έκριναν ότι το μνημόνιο (Ν. 3845/2010) δεν χρειαζόταν να ψηφιστεί από τη Βουλή με την πλειοψηφία των 3/5, καθώς δεν αποτελεί διεθνή σύμβαση.

    Σύμφωνα με τους δικαστές, το Μνημόνιο δεν αποτελεί διεθνή σύμβαση κατά το άρθρο 28 του Συντάγματος, έτσι ώστε να χρειάζεται να ψηφιστεί από τη Βουλή με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.

    Ακόμη, η πλήρης Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου αποφάνθηκε ότι ούτε με το Μνημόνιο αναγνωρίζονται εξουσίες σε όργανα διεθνών οργανισμών, οι οποίες περιορίζουν καθ' οιονδήποτε τρόπο την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας, ενώ ταυτόχρονα η κυβέρνηση διατηρεί την κατ' άρθρο 82 του Συντάγματος εξουσία της για τη χάραξη της γενικής πολιτικής της χώρας, αλλά και η ένταξη της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν περιορίζει την άσκηση της εθνικής της κυριαρχίας.»

    Ώστε οι περικοπές αποδοχών, συντάξεων, επιδομάτων, επιδόματος θερινών διακοπών, δώρων εορτών, κλπ., ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ε;
    Τι φωνάζετε, λοιπόν; Υποστείτε τες αδιαμαρτύρητα και ξαναγυρίστε στη δουλειά σας, αν έχετε φιλότιμο και μια κάποια συναίσθηση της αποστολής σας, την οποία έτσι κι αλλιώς υπηρετείτε πλημμελώς, πλημμελέστατα, όπως συνάγεται εκ του αποτελέσματος. Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο μπάχαλο, άντρο ασυδοσίας και παρανομίας, κι εσείς έχετε την πρωταρχική ευθύνη.

    Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι όσες περικοπές κι αν γίνουν σ' εσάς, δεν θα πεινάσετε και δεν θα πονέσετε όπως τα εκατομμύρια των ανέργων, των χαμηλόμισθων και των μεσαιοχαμηλοσυνταξιούχων... Έχετε κάνει τη μπάζα σας με τις υψηλές αποδοχές που είχατε.

    Αλήθεια, πώς περπατάει το "πόθεν έσχες" των δικαστικών;

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος.. Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαβάστε τώρα το σπαραξικάρδιο, ου μην αλλά και απειλητικό, ψήφισμα:

    «ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΝΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ 17ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

    Το Σύνταγμα (αρθρ. 88 §2 και 99) επιβάλλει ιδιαίτερη μισθολογική μεταχείριση των Δικαστικών Λειτουργών, ανάλογη με τη φύση του Λειτουργήματός τους και ανάλογη με τη σπουδαιότητα και τις μεγάλες ευθύνες των καθηκόντων τους.

    Προστατεύει, έτσι, και την ανεξαρτησία του Δικαστή απέναντι σε τυχόν πιέσεις ή παρεμβάσεις.
    Οι Δικαστικοί Λειτουργοί είναι ισότιμοι κατά το Σύνταγμα με τους λειτουργούς των άλλων δύο εξουσιών του Κράτους και συνεπώς οι συνολικές καθαρές αποδοχές τους, μπορούν να συγκρίνονται μόνο με τις αποδοχές εκείνων, από τις οποίες, όμως,διαχρονικά υπολείπονται ακόμη και πριν από τις μειώσεις της τελευταίας διετίας.

    Ζητούμε από την Πολιτεία, να σεβαστεί την συνταγματική επιταγή για ισοτιμία και ισοκυρία των τριών Λειτουργιών του Κράτους, με την διατήρηση τουλάχιστον της υφιστάμενης σήμερα μισθολογικής κατάστασης των Δικαστικών Λειτουργών, την οποία είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε.

    Δηλώνουμε και πάλι, ότι η σχεδιαζόμενη νέα δραστική μείωση των αποδοχών μας, θα μας οδηγήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση των αντιδράσεων μας, με σκοπό να προστατεύσουμε τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μας αλλά και να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του θεσμού της Δικαιοσύνης.

    Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αποδεχθούμε ούτε την υποβάθμιση των Δικαστικών Λειτουργών, ούτε και την υποβάθμιση της απονομής της Δικαιοσύνης, σε βάρος του Πολίτη, τα οποία θα αποτρέψουμε με κάθε νόμιμο τρόπο.

    ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

    Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου, Αρεοπαγίτης
    Χρήστος Παπανικολάου, Πάρεδρος ΣτΕ
    Γεώργιος Φαλτσέτος, Πρ. Εφετών ΔΔ
    Ρούσσος -Εμμανουήλ Παπαδάκης, Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου
    Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, Αντιπρόεδρος Ελ. Συνεδρίου
    Kωνσταντίνος Βαρδακαστάνης, Πάρεδρος Νομικού Συμβουλίου του Κράτους »

    συγγραφεύς Μαρία Σεφέρου

    αντιγραφή Μπούντζουκας Τηλέμαχος.. Ο.Π.Λ.Α

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ; ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ==ΦΑΣΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Απειλεί με Κίνημα ο πορτογαλικός Στρατός!


    Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οδηγείται η Πορτογαλία καθώς για πρώτη φορά μετά την "επανάσταση των γαρυφάλλων" οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας απειλούν με Κίνημα και επέμβαση στην πολιτική ζωή αν συνεχιστεί η πολιτική του Μνημονίου που έχει εξαθλιώσει (και...) τους Πορτογάλους και καλούν τον πρωθυπουργό της χώρας Pedro Passos Coelho σε παραίτηση (για την ακρίβεια του ζητούν να "μεταναστεύσει")!

    Στην ανακοίνωσή της η Associação de Praças (AP) κατηγορεί παράλληλα την πορτογαλική κυβέρνηση συνασπισμού ότι «καταστρέφει τη χώρα» και πως «έχει μετατρέψει τον λαό της χώρας σε ινδικά χοιρίδια για κοινωνικά πειράματα με τα νέα μέτρα λιτότητα;».

    «Είναι φανερό ότι οι πολιτικές που έχουν επιβληθεί από αυτή την κυβέρνηση έχουν αποτύχει. Έχουν επικεντρωθεί στην εκθεμελίωση των εργαζομένων και των κοινωνικών τους δικαιωμάτων με το να επιβάλλουν όλο και περισσότερα μέτρα λιτότητας, περισσότερη ανεργία και περισσότερη ανασφάλεια» τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Associação de Praças (ΑΡ).

    Η ένωση όμως των στρατιωτικών των πορτογαλικών ενόπλων δυνάμεων προχωρά και ένα βήμα παραπάνω εκτός από συστάσεις:


    Προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι δεν μείνει άπραγη στο νέο κύμα λιτότητας, που σαρώνει την πορτογαλική κοινωνία!
    Στην ανακοίνωσή της η AP τονίζει ότι δεν επιθυμεί να μείνει απλός παρατηρητής «όσο αυτή η αχρεία αυτή επίθεση προετοιμάζεται» υπενθυμίζοντας ότι «δεν είναι στην νοοτροπία του Στρατού να αποφεύγει καταστάσεις»!

    «Κύριε πρωθυπουργέ για το καλό της Πορτογαλίας και των Πορτογάλων κάντε τους τη χάρη παραιτηθείτε τώρα και φύγετε από τη χώρα»(!), αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση η οποία έρχεται ύστερα από την άδεια της ΑΡ προς τους Πορτογάλους στρατιωτικούς να παραβρεθούν στις συγκεντρώσεις του Σαββάτου καθώς και αυτοί είναι πολίτες»

    Η ΑΡ κατηγορεί ακόμη την κυβέρνηση της Πορτογαλίας ότι έχει «μετατρέψει τους φτωχούς σε άθλιους και τη μεσαία τάξη σε νεόπτωχους οδηγώντας μια ρημαγμένη χώρα χωρίς κανένα στόχο στην άβυσσο». Και η ανακοίνωση καταλήγει ότι με σαφή προειδοποίηση ότι "οι πορτογαλικές ένοπλες δυνάμεις θα αναγκαστούν να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους"!

    αντιγραφή Μπούντζουκας Τηλέμαχος.. Ο.Π.Λ.Α


    «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην Τρόικα και σε κανένα άλλο να συνεχίσουν. Έχουμε νόμιμη εξουσιοδότηση να υπερασπιστούμε το πορτογαλικό σύνταγμα και δεν μπορούμε, ούτε και πρόκειται να εγκαταλείψουμε ένα έθνος με 900 χρόνια ιστορία να μαραζώσει επειδή εσείς αποφασίσατε να κάνετε την Πορτογαλία όμηρο των διεθνών οικονομικών κύκλων».

    Τέλος η ΑΡ υπενθυμίζει στον Coelho ότι "Όλο το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας έχει ορκιστεί στην υπεράσπιση της χώρας, να περιφρουρεί το σύνταγμα και τους νόμους της Δημοκρατίας και αποκηρύσσουν κατηγορηματικά τις πολιτικές που ακολουθούνται γιατί είναι αντίθετες με αυτά που οι ένοπλες δυνάμεις έχουν ορκιστεί".

    Είναι η τρίτη φορά τις τελευταίες δύο εβδομάδες που η Associação de Praças απευθύνει ανάλογη προειδοποίηση στην πορτογαλική κυβέρνηση και λένε ότι "είναι η τελευταία"! Φαντασθείτε να είχαν και εξωτερική απειλή να αντιμετωπίσουν και να τους αφόπλιζε η πολιτική του Μνημονίου τι θα έκαναν: Θα είχαν μπουκάρει με τα άρματα στο πρωθυπουργικό γραφείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το τέλος των τυράννων...

    Ο ΓΑΠ πρόλαβε και εγκατέλειψε αθόρυβα τη χώρα με άλλοθι τις υποχρεώσεις του στο Χάρβαρντ.

    Εσείς είστε ακόμη εδώ. Αυτό είναι ή γενναιότητα ή άγνοια κινδύνου.

    Μπορεί να έχετε την ψευδαίσθηση πως ο λαός θα εξακολουθήσει να εκτονώνεται αυτοκτονώντας την ώρα που ο Σίμος Κεδίκογλου κι εσείς, οι 3 πρεφαδόροι που κανιβαλίζετε τις ζωές μας, θα διορίζετε 17 διευθυντές ειδήσεων στην ΕΡΤ και μια μεραρχία παρουσιάστριες της πλάκας.

    Αν νομίζετε πως θα εγκαταλείψουμε παθητικά τους καρκινοπαθείς φίλους μας, γονείς και αδέλφια να πεθαίνουν χωρίς φάρμακα την ώρα που εσείς στήνετε μαφιόζικο τείχος προστασίας στα πολιτικά καθάρματα που έβγαλαν μαύρο χρήμα στο εξωτερικό, είστε γελασμένοι.

    Αν νομίζετε πως θα σας...
    παρακολουθούμε απαθείς να παραγγέλνετε φέρετρα για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ που θα πεθαίνουν από πείνα και ντροπή, είστε μακριά νυχτωμένοι.

    Αν νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να λεηλατείτε το τελευταίο κομπόδεμα του παππού που κρατούσε για χαρτζιλίκι στα εγγονάκια του τις οικογενειακές Κυριακές, φταίει η φαντασία σας.

    Αν νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να περιθάλπτετε την διαπλοκή μην τολμώντας να ακουμπήσετε τους Οργανισμούς που βρίσκονται στο έλεος των νταβατζήδων- ενώ προσποιείστε ότι τους αποκρατικοποιείτε- είστε πολύ μάγκες κι εμείς μεγάλα κορόιδα.

    Αν νομίζετε ότι τα προεκλογικά ψέμματα της εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης και τα καυτά «Ζάππεια» 1, 2,3, ή υποσχέσεις του αρχιψεύταρου Κουβέλη θα μείνουν χωρίς απάντηση από την λάβα του λαού, είστε γελασμένοι.

    Αν νομίζετε εσείς αλλά και οι σύμβουλοί σας που έντυσαν νομικά τα χυδαία και φονικά μνημόνια θα μείνουν ατιμώρητοι όταν ξεσπάσει η οργή του λαού, είστε γελασμένοι.

    Αν νομίζετε ότι θα σας προστατέψουν οι πολυδανεισμένοι μηντιάρχες, είστε κορόιδα.Όλο το μηντιακό σύστημα στηρίζεται στα δάνεια των τραπεζών και οι τραπεζίτες την δύσκολη στιγμή θα αναγκασθούν να σφίξουν την θηλιά στο λαιμό των μηντιαρχών. Είναι επίτευγμα της διαπλοκής το γεγονός ότι σε μία δήθεν καπιταλιστική χώρα, οι κυβερνώντες διορίζουν τα στελέχη των τραπεζών. Αλλά μ΄αυτή την γελοιότητα θα ασχοληθεί ο Τίμοθυ Γκάιτνερ, όταν θα έλθει η ώρα.

    Αν νομίζετε ότι θα εξαντλήσετε τις κανιβαλικές διαθέσεις σας στους μισθούς και τις συντάξεις των αδυνάτων, τολμήστε να περάσετε αυτά τα μέτρα από τη Βουλή.

    Κι αν στη Βουλή σας υπάρχουν γραφικοί κωλοτούμπες σαν τον Σκανδαλίδη, εδώ έξω στη ζωή σας πληροφορούμε ότι βασιλεύει ο Θεός της Οργής.

    Μας δολοφονείτε συνειδητά εκτελώντας ένα σχέδιο το αποτέλεσμα του οποίου είναι η φτωχοποίηση του λαού, η αδυναμία πρόσβασης στην υγεία, στην μόρφωση, στη δουλειά, στην αξιοπρέπεια.

    Κι αν τα μπουκωμένα ΜΜΕ των εγχώριων Σουλειμάν σας χαιδεύουν τα αυτιά, έξω κροταλίζει το μίσος, ο θυμός, η οργή, ο θάνατος της ελπίδας.

    Είπατε ψέματα στους συμπατριώτες σας και αυτή τη φορά τα ψέματα είχαν να κάνουν με την ίδια τους τη ζωή.

    Που είναι η επαναδιαπραγμάτευση;
    Που είναι οι υποσχέσεις για ένα τέλος στις οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων;

    Που είναι οι μεταρρυθμίσεις του χυδαίου Δημοσίου;

    Τι κάνατε για την ανάπτυξη, πέρα από την επαναλαμβανόμενη παραμύθα;

    Δεν κάνατε τίποτε απ’ όλα εκείνα που υποσχεθήκατε και οφείλατε να πράξετε.

    Το μόνο σας μέλημα ήταν και εξακολουθεί να είναι το πως θα τα έχετε καλά με μια χούφτα μηντιάρχες.

    Προφανώς έχουν σβηστεί από την μνήμη σας οι εικόνες των οργισμένων Ελλήνων που έκαιγαν τις ατιμασμένες εφημερίδες των κρατικοδίατων εκδοτών.

    Τολμήστε να περάσετε από την Βουλή αυτά τα μέτρα και ετοιμαστείτε στη συνέχεια να υπερασπιστείτε τα σπίτια σας και τις ζωές σας από τα στίφη των λεπρών Ελλήνων που θα μπουκάρουν στις βίλες σας και θα τις παραδίδουν στο έλεος των κολασμένων.

    Κι αν σήμερα αισθάνεστε πανίσχυροι μέσα στις κρατικές λιμουζίνες με τους πάμπτωχους αστυνομικούς να σας προστατεύουν απλά, για κλάσματα δευτερολέπτου, σκεφθείτε τις εικόνες του ατιμασμένου Καντάφι. Πανίσχυρος-σαν κι εσάς-ήταν κάποτε κι εκείνος...

    Η Ο.Π.Λ.Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ζήσετε 3 μήνες κολασμένους -Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο.... Θα χυθεί αίμα στην Αθήνα..

    O Τim κάτω από το εφηβικό χαμόγελο κρύβει έναν πολύ σκληρό και πειθαρχημένο χαρακτήρα.

    Όταν γκρεμίζονταν η Lehman Brothers ο Geithner, ήταν από εκείνους που έβαλαν πλάτη για να σωθεί το οικοδόμημα των ΗΠΑ. Αυτό τουλάχιστον οφείλεις να το γνωρίζεις...


    Ο Αμερικανός επισκέπτης είχε φτάσει αργά το απόγευμα από την Ουάσιγκτον και ο Έλληνας συνομιλητής του ήταν ο πρώτος στην λίστα των 7 που έπρεπε να συναντήσει.

    Παλιά καραβάνα της αμερικάνικης διπλωματίας, γνώριζε την Αθήνα καλύτερα από το μενού των McDonald's, εδώ όπου συνήθιζε να γευματίζει καταναλώνοντας 1,5 λίτρο κόκα κόλας.

    Στο πρόσωπο ήταν φτυστός ο παλιός ηθοποιός ...Τζακ Πάλανς-αυτό ήταν το παρατσούκλι του-λίγο πιο κοντός από τον διάσημο σταρ και με μια κοιλιά Έλληνα ταβερνιάρη στην Αστόρια.

    Το αντίθετο από τον τρελαμένο με τα σπορ Τim, ο οποίος ακόμη κι όταν κατέρρεε η Lehman φορούσε το σορτσάκι του και έτρεχε σαν παλαβός στους δρόμους της Ουάσιγκτον.

    Στον «Τζακ» δεν άρεσαν τα σπορ που απαιτούσαν φυσική κόπωση.

    Μπορούσε όμως να αντέξει τρία μερόνυχτα ξύπνιος ώσπου ο συνομιλητής του να υποταχθεί ολοκληρωτικά στο έλεός του.


    Ο Τζακ βρέθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα τον χειμώνα του 1975, έφηβος ακόμη, όταν η «17 Νοέμβρη» είχε εκτελέσει τον Ρίτσαρντ Γουελς.

    Η οικογένειά του και η οικογένεια του σταθμάρχη Γουέλς μοιραζόντουσαν τα καλοκαίρια τα διπλανά εξοχικά σε συγκρότημα του Long Island και ο Τζακ ήταν φίλος με την κόρη του Μόλυ.

    Στην Αθήνα ο Τζακ είχε κάποιους πολύ καλούς φίλους, δυο τρεις παλιές οικογένειες επιχειρηματιών, οι οποίες είχαν μεσουρανήσει στην κοινωνική ζωή της πόλης στη δεκαετία του 1970.

    Στη συνέχεια, τρομαγμένες από την επέλαση του νεοπλουτισμού και τα κουμπούρια που είχαν πάρει φωτιά, κράτησαν χαμηλούς τόνους κλείνοντας ακόμη και τις επιχειρήσεις τους.


    Μιλώντας μαζί τους ο Αμερικανός είχε όλο το παζλ της εγχώριας πολιτικής ζωής.

    Όσο για τους αριθμούς οι οποίοι συχνά αποτελούν τον αδιάψευστο μάρτυρα ο Τζάκ τους είχε όλους.

    Τις δύο προηγούμενες φορές βρέθηκε στην Αθήνα σαν μέλος της αποστολής που συνόδευε τα στελέχη της νομικής φίρμας Debevoice & Plimpton αλλά και της BlackRock που ακολούθησε.

    Οι αριθμοί που είχε ο Τζακ στην κατοχή του ήταν τα ποσά με τα οποία είχαν λαδωθεί από την Siemens οι συγκεκριμένοι (πολλοί) Έλληνες πολιτικοί.

    Ήταν επίσης τα ποσά που είχαν βγάλει στο εξωτερικό πολιτικοί, επιχειρηματίες και απλοί πολίτες τα τελευταία χρόνια-κάπου κοντά στα 70 δις. Από σε στιγμή θα έφτανε στα χέρια του και η λίστα με τις offshore που είχαν στήσει σε 47 χώρες του κόσμου «επιφανείς» συμπολίτες μας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Οι γνώσεις του Τζακ δεν επέτρεπαν στον συνομιλητή του να ψελλίσει καν λέξεις όπως ηθική, πατρίδα, ιδανικά.

    -Είστε ένα μάτσο σκατά, γαμιόληδες, πουλάτε και την μάνα σας, φτάσατε ως εδώ ληστεύοντας τους προγόνους σας και λεηλατώντας το μέλλον των παιδιών σας...

    Το στόμα του ξερνούσε ακατάπαυστα μπινελίκια για την σκατοφάρα των Ελλήνων.

    Αφού ο υπουργός άκουσε όλο το πρελούδιο ο Αμερικανός μπήκε στο ψητό:

    O Tim και ο Barack πιστεύουν πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα δει την Άνοιξη. Θα ζήσετε 3 μήνες κολασμένους -Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο- με τον κόσμο στους δρόμους και με νεκρούς. Θα χυθεί αίμα στην Αθήνα.

    Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει και το περιβάλλον θα είναι τόσο εκρηκτικό που δεν θα τολμάτε να οδηγηθείτε σε εκλογές.

    Αλλά ακόμη κι αν παίξετε, μετά από τόσο αίμα, το χαρτί των εκλογών η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι ο νικητής, δεν θα αντέξει πάνω από δύο μήνες.

    Εγώ βρίσκομαι εδώ για να επιλέξω τον κορμό της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας-έτσι θα ονομαστεί-η οποία θα αναλάβει τον Ιούλιο του 2013.

    Θέλω να είσαι μέσα στους 7. Για τον ρόλο σου και την θέση σου θα τα πούμε στο επόμενο ταξίδι μου. Το υπολογίζω στα μέσα του Φεβρουαρίου κι ενώ στην Αθήνα θα κηδεύετε τους νεκρούς από την εξέγερση.

    Τότε αναγκαστικά θα βγουν από το καβούκι τους κάποιοι δικοί σας που σήμερα λουφάζουν.

    Ως τότε, αφού μιλήσω με όλους σας, θέλω να σχηματισθεί μια άτυπη «Κυβέρνηση του Βουνού», όπως είχατε στον εμφύλιο και να έχετετακτικές συναντήσεις παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις για να μην διαρρεύουν ονόματα και καεί το εγχείρημα.

    Είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσετε τον εμφύλιο και τον διαμελισμό.

    Οι Τούρκοι καραδοκούν σαν κοράκια για να κερδίσουν την μισή Θράκη και το μισό Αιγαίο στα Διεθνή Δικαστήρια.

    Αυτή τη φορά δεν θα χρειασθεί να ρίξουν ούτε μια σφαίρα. Τόσο μαλάκες είστε...

    -Θεωρείς ξοφλημένη την κυβέρνησή Σαμαρά;, τόλμησε να ρωτήσει ο Έλληνας υπουργός.

    -Σκατά. Είναι κιόλας νεκρή...

    Τζακ, εγώ είμαι μέσα...Θα κάνω ότι μου πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΕΕ;; ΡΕ ΚΕΡΑΤΔΕΣ; ...ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΔΑ.

    Φυλάκιση 4 χρόνων στον Παύλο Βαρδινογιάννη...

    Ένοχος για δόλια χρεοκοπία από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, κρίθηκε ο εφοπλιστής Παύλος Βαρδινογιάννης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το 2007 ο γνωστός επιχειρηματίας, ενώ είχε κηρυχθεί σε κατάσταση πτώχευσης, "κατέστη υπαίτιος δόλιας χρεοκοπίας".

    Ο κ. Παύλος Βαρδινογιάννης κατηγορείτο ότι απέκρυψε από την εισηγήτρια της ...πτώχευσης περιουσιακά στοιχεία, τα οποία εμπίπτουν στην πτωχευτική περιουσία, προκειμένου να ελαττώσει την κατάσταση της περιουσίας του.

    Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας το 2007 φέρεται να απέκρυψε την πραγματική αξία 12.000 μετοχών της Motor Oil Holdings SA.

    Στον ισολογισμό που κατέθεσε στην εισηγήτρια δήλωσε ότι η αξία τους ανέρχεται σε 297.600 ευρώ, ενώ διαπιστώθηκε ότι στην πραγματικότητα η αξία τους υπερέβαινε τα 115.000.000 EKATO ΔΕΚΑΠΈΝΤΕ εκατομμύρια ευρώ. (ΜΆΘΕΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΩΣ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΆ) ΑΥΤΆ ΑΚΟΎΝΕ ΟΙ ΞΈΝΟΙ Η ΕΠΙΜΉΚΥΝΣΗ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ... ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΟΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΉΣΟΥΝ ...

    ΓΙΑ 115 ΜΥΡΙΑ .. ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΠΌΛΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΕΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ. 10.000.000.000%...(ΞΈΡΩ ΟΜΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΠΆΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΠΆΣΕΙ ΌΛΑ, Ο ΚΑΙΑΔΑΣ, Ο ΑΠΛΙΤΟΣ ΚΣΟΜΕΝΟΣ, Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ !!!!)

    "Ο κατηγορούμενος ελάττωσε την κατάσταση της περιουσίας του και παρασιώπησε και απέκρυψε τις αληθινές του δικαιοπρακτικές σχέσεις", αναφέρεται στο κατηγορητήριο. Με τον τρόπο αυτό, όπως σημειώνεται, δεν κατέθεσε πλήρη και αληθή ισολογισμό, δυσχεραίνοντας την ικανοποίηση των πιστωτών του.

    Κατόπιν αυτών, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε ένοχο τον κ. Βαρδινογιάννη, καταδικάζοντας τον σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.


    Η..Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγόρι μου είσαι για πολλλά χάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση