GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περνά στην αντεπίθεση η υφυπουργός Υγείας

«Ουδεμία σχέση υπάρχει ανάμεσα στην επιστημονική έρευνα του συζύγου μου, καθηγητή Χ. Μουτσόπουλου και της λήψης μέτρων για την πρόληψη...

«Ουδεμία σχέση υπάρχει ανάμεσα στην επιστημονική έρευνα του συζύγου μου, καθηγητή Χ. Μουτσόπουλου και της λήψης μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού του δυτικού Νείλου. Όποιος προσπαθεί να συσχετίσει τα άσχετα, είναι τουλάχιστον κακόπιστος και δόλιος».
Αυτό αναφέρει σε μία λιτή ανακοίνωση η υφυπουργός υγείας Φ. Σκοπούλη, απαντώντας σε δημοσιεύματα που αναφέρονται στον τρόπο με τον οποίο έγινε η ανάθεση του μοριακού ελέγχου του αίματος για τον ιό του δυτικού Νείλου.
«Η συγκεκριμένη ανάθεση είχε κατεπείγοντα χαρακτήρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία, εντός του απαιτούμενου για την αποτελεσματικότητά της χρόνου και με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος», επισημαίνει η υφυπουργός και καταλήγει:
«Καταγγέλλω κάθε προσπάθεια σπίλωσης του έργου μου, που αποσπά την προσοχή μας από την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της Δημόσιας Υγείας».

2 σχόλια

  1. Σιγά, μας έπεισες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ;

    ΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση