GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντύθηκε γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ηλικιωμένη

Ο Mark Lazarus έχει εμμονή με τις γυναίκες που φορούν φούστα. Ο 39χρονος άντρας προσπάθησε μάλιστα να βιάσει μια 71χρονη γυναίκα. Εί...

Ο Mark Lazarus έχει εμμονή με τις γυναίκες που φορούν φούστα. Ο 39χρονος άντρας προσπάθησε μάλιστα να βιάσει μια 71χρονη γυναίκα.
Είχε στηθεί έξω από μια δημόσια τουαλέτα στο Teignmouth στο νότιο Devon για πάνω από μία ώρα και περίμενε να περάσει μια γυναίκα με… φούστα.
Όταν είδε την 71χρονη την ακολούθησε στην τουαλέτα και αφού φόρεσε και ο ίδιος μια φούστα και καλσόν, της επιτέθηκε την ώρα που εκείνη έπλενε τα χέρια της και αποπειράθηκε να τη βιάσει.
Η τρομοκρατημένη ηλικιωμένη γυναίκα παρότι υπέστη σοκ βρήκε τη δύναμη να φωνάξει δυνατά για βοήθεια. Ο Lazarus την άφησε και έφυγε τρέχοντας φορώντας ακόμη τη… φούστα του, όμως τον σταμάτησε ένας περαστικός που άκουσε τις απελπισμένες κραυγές της γυναίκας.
Ο39χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση για την επίθεση, ενώ όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο είχε αποπειραθεί να επιτεθεί άλλες δύο φορές γυναίκες, ντυμένος ο ίδιος γυναίκα, ενώ τη μία από αυτές περπατούσε πίσω από μια παρέα μαθητριών και μουρμούριζε «φούστα, φούστα».
Οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν τον έκριναν «εξαιρετικά επικίνδυνο».

3 σχόλια

  1. Όποιος ασχολείται με το γελοιότατο αυτό ΝΟΥΜΕΡΟ, ονόματι Άδωνις Γεωργιάδης, είναι γελοιοδέστερος αυτού και "Ο Γελοίος!" - πέραν πάσας ΜΑΚΑΚΙΑΣ!!!

    Ο τύπος αυτός, ως "προάγγελος" του φασισμού που "μας σερβιρίστηκε" ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (βλέπε Νεο-φιλελεύθερο Καπιταλισμό) πρώτα ώς ΛΑ.Ο.Σ. (μια πιο λάϊτ εκδοχή του Φασισμού) για να... τον "καταπιούμε" ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΑΜΕ, τώρα μας έφεραν τον "αληθινό" (λες και ο Άδωνις, με τον τσεκουροβγάλτη ΕΠΕΝ-ίτη Βορίδη, ήσαν δημοκράτες!! ΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...) φασισμό- την Χ.Α.

    ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...

    ΖΗΤΩ Ο ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ-ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ... ΕΝΝΟΩ!!!!!!)

    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΗ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΣΑΣ: ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΑΣ,

    ΦΑΣΙΣΤΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΟΕΙΔΗ!!!

    Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ***********

    ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ....

    Ε..ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΠΟΝΑ ΠΟΥΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση