GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία σε χρυσωρυχείο στη Νότια Αφρική

Από χθες το βράδυ απεργούν περίπου 5.000 εργάτες σε χρυσωρυχείο του ομίλου AngloGold Ashanti κοντά στο Όρκνεϊ, 170 χλμ νοτιοανατολικά ...

Από χθες το βράδυ απεργούν περίπου 5.000 εργάτες σε χρυσωρυχείο του ομίλου AngloGold Ashanti κοντά στο Όρκνεϊ, 170 χλμ νοτιοανατολικά του Γιοχάνεσμπουργκ, ανακοίνωσε σήμερα η διεύθυνση του ορυχείου.
«Οι εργαζόμενοι σε ένα από τα ορυχεία μας στο Κοπανάνγκ απεργούν. Η απεργία άρχισε χθες και συνεχίζεται σήμερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ομίλου Άλαν Φάιν, διευκρινίζοντας ότι οι απεργοί δεν έχουν γνωστοποιήσει ακόμα τα αιτήματά τους.
«Αναμένουμε να μας δοθούν περισσότερες πληροφορίες από τους εκπροσώπους των εργαζομένων», πρόσθεσε. Ο όμιλος AngloGold Ashanti είναι τρίτος στην εξόρυξη χρυσού στον κόσμο. Το ορυχείο του Κοπανάνγκ αντιπροσωπεύει το 7% των επιχειρήσεων του ομίλου με 307.000 ουγγιές χρυσού το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση