GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Απειλή ο Ραϊκόνεν»...

Την πεποίθηση ότι ο Κίμι Ραϊκονεν μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ επικίνδυνο πιλότο στο τέλος του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 εξέφρασε ο Σ...

Την πεποίθηση ότι ο Κίμι Ραϊκονεν μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ επικίνδυνο πιλότο στο τέλος του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 εξέφρασε ο Στέφανο Ντομενικάλι.
Το αφεντικό της Ferrari επισήμανε πως παρά το γεγονός ότι ο Φερνάντο Αλόνσο είναι πρώτος στη βαθμολογία, πρέπει η σκουντερία να δείξει σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους της.
«Πρέπει να σεβόμαστε όλους τους πιλότους. Πάντα λέμε ότι ο Κίμι είναι ένας επικίνδυνος πιλότος και όλο και πλησιάζει. Ο Χάμιλτον με το μονοθέσιο που έχει τώρα είναι πολύ δυνατός και στα τελευταία γκραν πρι έχει φανεί ότι τα πάντα μπορεί να γίνουν.
Όλοι οι πρώτοι πιλότοι είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Πρέπει να βλέπουμε έναν-έναν τα γκραν πρι αυτό είναι το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της σκουντερία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση