GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν οι σκύλοι ταξιδεύουν με τις βαλίτσες...

Μια ιδιαίτερη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες. Το μοντέλο Maggie Rizer  είχε κανονίσει να ταξιδέψει οικογενει...


Μια ιδιαίτερη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.
Το μοντέλο Maggie Rizer  είχε κανονίσει να ταξιδέψει οικογενειακώς, μαζί με τους δύο σκύλους τους τον 7χρονο Άλμπερτ και την 2χρονη Βεατρίκη, από τη Νέα Υόρκη στο Σαν Φρανσίσκο με τις United Airlines. Γνώριζε όλους τους ενδεχόμενους κινδύνους για το ταξίδι των κατοικιδίων, μολονότι η Βεατρίκη είχε ταξιδέψει χωρίς πρόβλημα στο παρελθόν. Παρά ταύτα, η Maggie Rizer επισκέφθηκε τον κτηνίατρο, προκειμένου τα κατοικίδιά της να ταξίδευαν με μεγαλύτερη ασφάλεια.
 Όταν όμως έφθασαν στο Σαν Φρανσίσκο στις 3 Σεπτεμβρίου, τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη: η Βεατρίκη είχε πεθάνει. Ο θάνατος της  φάνηκε ανεξήγητος, επειδή ήταν μικρή σε ηλικία και απόλυτα υγιής, αφού είχε εξεταστεί από γιατρό μία μέρα πριν το ταξίδι.
 Σε ανάρτηση στο προσωπικό blog της το μοντέλο εμφανίζει τους υπεύθυνους της εταιρείας διστακτικούς να παραδεχθούν λάθη ή να γνωστοποιήσουν στοιχεία από την δική τους έρευνα. Σύμφωνα με τη Rizer, ο θάνατος οφειλόταν σε ηλεκτροπληξία, κατόπιν νεκροψίας από κτηνίατρο. ''Πέθανε ενώ βρισκόταν κάτω από εμάς, μόνη και φοβισμένη. Κανείς δεν ήταν εκεί να την βοηθήσει.'' δήλωσε το μοντέλο.
 Στην ανακοίνωσή τους οι αερογραμμές υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα στην συγκεκριμένη πτήση. Επιπλέον, ισχυρίζονται ότι η θερμοκρασία στον χώρο που βρισκόταν ο σκύλος ήταν καλή.
Η Rizer σκέφτεται το ενδεχόμενο να καταθέσει αγωγή. Αυτό όμως που σίγουρα θέλει είναι κάνει γνωστή την ιστορία της, προκειμένου να ενημερώσει τους ανθρώπους για τους κινδύνους που υπάρχουν, όταν ταξιδεύει έτσι ένα κατοικίδιο. ''Δεν πιστεύω ότι οι σκύλοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν τις βαλίτσες. Είναι ζωντανά πλάσματα και μέλη οικογενειών'' αναφέρει το μοντέλο και προσθέτει ότι δεν ταξιδέψει ξανά ποτέ έτσι με τα κατοικίδιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση