GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες…

Γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την Καβάλα. Ήταν ένα χαμογελαστό αγόρι από μικρός, όπως λένε όσοι...

Γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την Καβάλα. Ήταν ένα χαμογελαστό αγόρι από μικρός, όπως λένε όσοι...τον θυμούνται από εκείνη την εποχή. Ένα ζωηρό παιδί, γεμάτο ενδιαφέροντα, από τη μικρή του ηλικία ως και την εφηβεία του. Ακόμα και σήμερα παραμένει χαμογελαστός και ας επέλεξε να ακολουθήσει το δύσκολο δρόμο της πολιτικής σταδιοδρομίας.
Πρόκειται για τον Αλέξη Τσίπρα, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ήταν ένα αγόρι σαν όλα τα άλλα. Έπαιζε ποδόσφαιρο, πήγαινε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, είχε τους φίλους του…
Πολιτικοποιημένος από μικρός, στα 17 του, έγινε πρόεδρος του 15μελους του Λυκείου του και πρωτοστάτησε στις μαθητικές κινητοποιήσεις του 1990 και του 1991. Μάλιστα, το 1990 είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Άννας Παναγιωταρέα ως εκπρόσωπος του συντονιστικού των καταλήψεων, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με το λόγο και τη δυναμική του. Εκείνη την περίοδο είχε ήδη γνωρίσει την Περιστέρα, την Μπέττυ, όπως την αποκαλεί χαϊδευτικά, την σύντροφο της ζωής του και μητέρα των δύο γιων του.
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι σήμερα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά κυρίως είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του, τη γυναίκα του και τα δύο αγοράκια του, τον Φοίβο-Παύλο που είναι δυόμισι χρονών και το δεύτερο γιο του, που είναι μόλις δύο μηνών. Άλλωστε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει «είναι μεγαλύτερη ευθύνη να μεγαλώνεις ένα παιδί, από το να διοικείς ένα κόμμα».

Πηγή: entertv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση