GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Βαρθολομαίου – Κεφαλογιάννη στο Φανάρι...

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε σήμερα στο Φανάρι ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μ. Κεφαλογιάννης ο οποίος ...

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε σήμερα στο Φανάρι ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μ. Κεφαλογιάννης ο οποίος αύριο θα εκπροσωπήσει το κόμμα του στο 4ο τακτικό συνέδριο του κυβερνώντος στην Τουρκία Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, στην ‘Άγκυρα.
Σε δήλωσή του ο κ. Κεφαλογιάννης έκανε λόγο για «Πατριάρχη του Γένους, έναν άνθρωπο με σημαντική προσφορά σε όλα τα επίπεδα, έναν άνθρωπο που με τις προσευχές του και την αγάπη του βοηθάει και την Ελλάδα στις κρίσιμες περιόδους που διανύουμε σήμερα».
Ο κ. Κεφαλογιάννης είπε πως θα έχει συναντήσεις με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία και εξέφρασε την πίστη ότι οι συναντήσεις αυτές «θα βοηθήσουν αυτό που και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, επιθυμούν, τη σύσφιξη των σχέσεων των δυο κομμάτων και βεβαίως την κατοχύρωση συνθηκών συνεργασίας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση