GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος Τόμσεν; O μνημονιακός θίασος των εγχώριων εντολοδόχων προκαλεί μεγαλύτερο τρόμο!...

Γράφει ο Μαγια. Αυτό που τρομάζει πιο πολύ από την αγριότητα των διάφορων Τόμσεν, είναι οι δικοί μας άνθρωποι, που ανέλαβαν να σώσουν ...

Γράφει ο Μαγια.

Αυτό που τρομάζει πιο πολύ από την αγριότητα των διάφορων Τόμσεν, είναι οι δικοί μας άνθρωποι, που ανέλαβαν να σώσουν τη χώρα, τα κόμματα και οι πολιτικοί που ψηφίστηκαν για να μας προστατέψουν από την καταστροφή.
Ο μνημονιακός θίασος των εγχώριων εντολοδόχων των κατοχικών (δάνειων επισήμως) δυνάμεων παράγει περισσότερο τρόμο απ’ ό,τι οι καλοπληρωμένοι χαρτογιακάδες της διεθνούς τοκογλυφίας και υπηρέτες της νέας γερμανικής τάξης πραγμάτων, που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε κρανίου τόπο.
Οι κακόγουστες παραστάσεις πολιτικού θεάτρου από το «μπουλούκι» των αρχηγών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, που υποδύονται τους ρόλους των δήθεν σκληρών διαπραγματευτών δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από μέρος του σχεδίου υποταγής του ελληνικού λαού στα μέτρα που τον εξαθλιώνουν.
Ούτε οι λεονταρισμοί του Κουβέλη, ούτε τα μυξοκλάματα του Βενιζέλου, ούτε οι παιδαριώδεις διαρροές για δήθεν λογομαχία του Στουρνάρα, με τον Τόμσεν, μπορούν να τους βγάλουν από το κάδρο της γελοιότητας, της χλεύης και της απαξίας.
Εάν δεν έπασχαν από οξύτατη οσφυοκαμψία και δεν είχαν παραδώσει τα κλειδιά, δεν θα γινόταν κάθε φορά ό,τι προστάζει η Τρόικα. Και ο υπουργός Οικονομικών θα εκδήλωνε την πρόθεσή του να …παραιτηθεί μόνο στον πρωθυπουργό της χώρας κι όχι στους υπαλλήλους των δανειστών.
Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης,ήξεραν από πριν, ποια πολιτική θα ακολουθήσουν. Τη γνώριζαν και την είχαν αποδεχθεί. Το παιχνίδι ήταν πεντακάθαρο από την αρχή.
Θυμίζουμε, κυρίως στους εξαπατημένους συμπατριώτες μας, ότι τον νέο Αρμαγεδδώνα των 11,7 δισεκ. είχε συνομολογήσει η Παπαδήμια συγκυβέρνηση, των Σαμαρά και Βενιζέλου. Η διαρροή της λίστας λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 6ης Μαίου ήταν έμμεση υπενθύμιση του Μεγάρου Μαξίμου, για τις δεσμεύσειςπου είχαν αναληφθεί και έδεναν χειροπόδαρα τη χώρα.
Τώρα πια το γνωρίζουν όλοι οι Ελληνες. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμιά πολιτική ή ηθική αναστολή να πάρει τα πιο απάνθρωπα μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού. Να εφαρμόσει την πιο ακροδεξιά, την πιο νεοφιλελεύθερηπολιτική που έχει εφαρμοσθεί σε ανεπτυγμένο κράτος, υπερβαίνοντας τις πιο σκληρές φαντασιώσεις της σχολής του Σικάγου ή τα πειράματα τύπου Πινοτσέτ στη Χιλή.
Επί θύραις μια ανθρωπιστική τραγωδία, που Κύριος οίδε σε ποια Παταγονία θα ξεβράσει τη χώρα και την κοινωνία, εφόσον συνεχιστεί η σημερινή αδράνεια του κόσμου, εφόσον δεν υπάρξουν εκτεταμένες και έντονες λαϊκές αντιδράσεις!

5 σχόλια

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ
    Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΔΝΤ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι οι ανθρωποι ξεδιαντροπα εβριζαν τους προηγουμενους οτι εναι προδοτες γιατι δεν θελουν διαπραγματευτουν και οτι ξεπουλανε την Ελλαδα και αφου ετσι ειναι γιατι κανουν τα ιδια??? Οταν τοτε επισημα στην βουλη τους προσκαλουσαν και τουε ελεγαν, ελατε κυριοι να παμε μαζι στην ευρωπη να διαπραγματευτουμε οπως εσεις θελετε!!! και φυσικα μουγκα, λαλια δεν εβγαζαν γιατι ηξεραν και κοροϊδευαν τους πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ΜΑΣ ΛΕΣ!! ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΡΟ? ΜΟΝΟ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΚΟΥΜΕ... ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση