GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον Γκουαρδιόλα "χρίζει" διάδοχο του ο Φέργκιουσον...

Ραντεβού με τον Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να είχε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Νέα Υόρκη, στο οποίο και τον κάλεσε να γίνει ο... διάδοχός τ...

Ραντεβού με τον Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να είχε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Νέα Υόρκη, στο οποίο και τον κάλεσε να γίνει ο... διάδοχός του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Για...όσους απόρησαν με την απουσία δύο τρανταχτών ονομάτων από το γκαλά των προπονητών της ΟΥΕΦΑ και συγκεκριμένα του πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα και του Σκωτσέζου, την απάντηση δίνει η «El Mundo Deportivo».
Συγκεκριμένα η καταλανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο «Φέργκι» πέρασε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού, με σκοπό να συναντήσει τον Γκουαρντιόλα. Ο λόγος της επίσκεψής του στην Νέα Υόρκη όπου και μετακόμισε πρόσφατα ο Ισπανός τεχνικός, είναι για να του ζητήσει να γίνει εκείνος ο διάδοχός του στο «τιμόνι» της Γιουνάιτεντ.
Όπως μάλιστα αναφέρει το δημοσίευμα, ο έμπειρος προπονητής είπε στον Πεπ ότι σκοπεύει από το επόμενο κιόλας καλοκαίρι να αποσυρθεί από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και θεωρεί ότι ο κατάλληλος άνθρωπος για να τον αντικαταστήσει είναι εκείνος. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι η παρουσία του Φέργκιουσον στην Αμερική επιβεβαιώθηκε και από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, όχι πάντως και το ότι υπήρξε ραντεβού με τον πρώην τεχνικό των «μπλαουγκράνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση