GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Η Κ.Ο. θα αποφασίσει τη στάση απέναντι στα μέτρα

«Το κόμμα μας συζητά κάτι που νομίζω ότι είναι απολύτως δημοκρατικό. Να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα όταν θα οριστικοποιηθεί η ...

«Το κόμμα μας συζητά κάτι που νομίζω ότι είναι απολύτως δημοκρατικό. Να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα όταν θα οριστικοποιηθεί η πρόταση και να αποφασίσει το χειρισμό της υπόθεσης», τόνισε η Φώφη Γεννηματά σχετικά με το αν το ΠΑΣΟΚ θα αποφασίσει να υπάρξει κομματική πειθαρχία κατά την ψήφιση στη Βουλή του πακέτου των μέτρων ή θα αφεθούν οι βουλευτές του κινήματος να ψηφίσουν κατά συνείδηση.
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον Real FM, διευκρίνισε πως «αυτό που θα αποφασίσει η πλειοψηφία των βουλευτών θα πρέπει να γίνει απολύτως σεβαστό. Νομίζω πως είναι μια πολύ καθαρή θέση και πολύ δημοκρατική».
Σχολιάζοντας την υπόθεση Μεϊμαράκη, η κ. Γεννηματά σημείωσε πως το κόμμα έχει ζητήσει «την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης σε βάθος χωρίς καμιά καθυστέρηση».
Η ίδια χαρακτήρισε, επίσης, ως «επικίνδυνο» να υπάρξει απαξίωση του πολιτικού συστήματος, της πολιτικής ζωής, του ανθρώπινου δυναμικού, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο».

6 σχόλια

  1. Και θα κάνετε ότι σας πει ο δικτάτορας Μπενίτο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΦΗ ΜΟΥ

    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ;

    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ;

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΡΕΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεννηματά: Η Κ.Ο. θα αποφασίσει τη στάση απέναντι στα μέτρα

    Για φαντάσου ολόκληρη γεννηματά και δεν έχει αποφασίσει ακόμη...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να υπάρξει απαξίωση του πολιτικού συστήματος;

    ΟΧΙ ΚΑΛΕ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ!

    ΑΚΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΗ,

    Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταγρουν με χειρουρικες επεμβάσεις , αστυνομία, μετά θα πάνε στον στρατό, μετά στην πυροσβεστική, Λιμενικό, για την υγεία και την παιδεία δεν το συζητώ, λιμάνια , αεροδρόμια, νερό, ρεύμα, θα έλθει και η ώρα που δώσουν τα δικαστήρια και της φύλακές δε ιδιώτες; ..


    Έτσι Θα βρούμε δουλειά μόνο οι ΧΡΥΧΗ ΧΑΖΟΙ; είναι στο είδος τους


    ΡΕ ΧΑΧΑΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΤΈ ΣΕ ΟΛΙΚΉ ΡΊΞΕΙ; ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .. ΆΝΤΕ ΡΕ ΞΕΤΣΊΠΩΤΗ ΚΡΊΜΑ ΤΟ ΕΠΏΝΥΜΌ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙΣ


    Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση