GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα αδέσποτα στη Ρόδο...

Από το www.adespoto.gr/ . Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσαν τα περιστατικά με τις μαζικές δηλητηριάσεις και την βίαιη θανάτωση ζώων...

Από το www.adespoto.gr/.

Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσαν τα περιστατικά με τις μαζικές δηλητηριάσεις και την βίαιη θανάτωση ζώων στην περιοχή της Κρεμαστής τις τελευταίες μέρες, τα οποία αποτέλεσαν θέμα και στα αθηναϊκα μέσα ενημέρωσης.
Συγκεκριμένα χθές η αντεισαγγελέας πλημμελειοδικών κ. Βαϊτση διάταξε τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης, όπως αναφέρει η εφημερίδα ''ΡΟΔΙΑΚΗ'' για τα περιστατικά αυτά προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία για τις ενέργειες των δραστών.

1 σχόλιο

  1. Τουλάχιστον τα αδέσποτα είναι ελεύθερα, για τα δέσμια αλύτρωτα του Νταχάου της Σκύρου τι???

    SKYROS ROAD DOGS

    Λες οι εισαγγελείς να προβληματίζονται μόνο γιατί τα σκυλιά είναι αδέσμευτα κι ελεύθερα? κι αντί να φυλάνε τα κοπάδια τους οι τσοπαναραίοι παίζοντας φλογέρα, βασανίζουν τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου ολημερίς το κρύο τη βροχή τη ζέστη και την παγωνιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση