GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν έχω κανένα ακίνητο στο Γαλαξίδι»

«Θέλω να πιστεύω ότι εκ παραδρομής και όχι με δόλο εμφανίστηκε το όνομά μου να ερευνάται για ακίνητα στο Γαλαξίδι. Δηλώνω κατηγορηματι...

«Θέλω να πιστεύω ότι εκ παραδρομής και όχι με δόλο εμφανίστηκε το όνομά μου να ερευνάται για ακίνητα στο Γαλαξίδι. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω στην ιδιοκτησία μου κανένα ακίνητο σε εκείνη την περιοχή ενώ είναι γνωστό ότι εδώ και δεκαετίες ακίνητα στο Γαλαξίδι λόγω καταγωγής ανήκουν στην οικογένειά μου», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σχετικά με τη λίστα του ΣΔΟΕ.
«Είκοσι χρόνια στον δημόσιο βίο της χώρας έχω ενοχλήσει πολλούς. Σκοπεύω να ενοχλήσω περισσότερους. Δεν πρόκειται να σιωπήσω ούτε να καταστώ ποτέ όμηρος. Χαίρομαι για την έρευνα του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας, αν υπάρχει, όπως και για οποιαδήποτε έρευνα αφορά πολιτικά πρόσωπα.» καταλήγει ο κ. Καμμένος.

4 σχόλια

  1. ξευτιλααααααααααααααααααααααααα

    μαλάααακααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Αυτοί είναι οι 32 πολιτικοί που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ:
    ________________________________
    Καμμένος ο μόνος αρχηγός κόμματος που ελέγχεται!!

    Που είστε ρε μαλάκ@@ ΑΕροψεκασμένοι να μας πείτε ότι ο Σαμαράς έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό;

    Γιαυτό έχετε εξαφανιστεί τελευταία και λεχετε λουφάξει μαζί με τον μεγάλο σας ηγέτη;;;

    ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!

    Πρόκειται για τη λίστα η οποία βρίσκεται και στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών και δη των εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος οι οποίοι – κατ’ εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Νίκου Παντελή - εποπτεύουν την έρευνα και έφερε στην δημοσιότητα ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΠΑ ΡΕ ΑΕΡΟΒΛΑΚΑ 11.44

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο μαλάκες είστε ΌΛΟΙ οι πολιτικοί τόσο μαλακισμένες διαδήλωσης και απεργίες κάνετε ...


    Τι τα θέλετε ρε ΌΛΟΙ τα σύμβολα σας ΡΕ; να τα βάλετε στον κώλο σας ,δεν βλέπε στην Ισπανία ο κόσμος κατεβαίνει χωρίς κομματικά ΣΎΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΆ ... ΜΗΠΩΣ ΌΛΟΙ ΠΑΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΆΚΙ ΣΑΣ !!!!!!

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος...Η Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση