GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη τσαντάκιας ποδηλάτης

Στα χέρια της αστυνομίας είναι ένας τσαντάκιας ποδηλάτης ο οποίος συνελήφθη στην Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Πρόκειται για έναν 22χρο...


Στα χέρια της αστυνομίας είναι ένας τσαντάκιας ποδηλάτης ο οποίος συνελήφθη στην Αλεξάνδρειας Ημαθίας.
Πρόκειται για έναν 22χρονο Αλβανό ο οποίος με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε την τσάντα από 53χρονη που περιείχε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα και επιχείρησε να τραπεί σε φυγή με ποδήλατο, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς.
Η τσάντα βρέθηκε και αποδόθηκε με το περιεχόμενό της στην 53χρονη.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε ως o δράστης δύο ακόμα ληστειών σε βάρος γυναικών στην Αλεξάνδρεια, όπου στη συνέχεια τρεπόταν σε φυγή με ποδήλατο:
Στις 18.09.2012 το βράδυ, ο συλληφθείς με την απειλή μεταλλικού αντικειμένου αφαίρεσε από 32χρονη μικρό χρηματικό ποσό.
Στις 05.08.2012 το πρωί, ο συλληφθείς με την απειλή πυροβόλου όπλου αφαίρεσε την τσάντα μίας 24χρονης που είχε το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ, διάφορα προσωπικά έγγραφα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση