GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

Ξεκίνησε πριν από λίγο η κρίσιμη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών υπό το βάρος των απαιτήσεων της τρόικάς που ζητά επιπλέον περικοπ...

Ξεκίνησε πριν από λίγο η κρίσιμη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών υπό το βάρος των απαιτήσεων της τρόικάς που ζητά επιπλέον περικοπές σε μισθούς και συντάξεις προκειμένου να δώσει την έγκρισή της στο πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ.
Στη συνάντηση αναμένται να τεθούν επί τάπητος οι τελευταίες απαιτήσεις των δανειστών που αφορούν εργασιακά θέματα, καθώς όπως όλα δείχνουν παρά τις αντιρρήσεις απόλ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ όλα δείχνουν ότι έχουν αποφασιστεί οι περικοπές σε μισθούς-συντάξεις και επιδόματα.
Πάντως όπως όλα δείχνουν ο κυβερνητικός συνασπισμός είναι αποφασισμένος να «μη θέσει σε κίνδυνο την πολιτική σταθερότητα και το μέλλον της ευρύτερης διαπραγμάτευσης που έχει να κάνει με την επιμήκυνση κι όχι μόνο».

3 σχόλια

  1. Της πουτάν@@ στη Βουλή: Επιτέλους ο Κυριαζής είπε στους ΧΑίτες ότι ξεφτυλίζουν τη σημαία όταν την κάνουν λοστάρι και την κρατάνε σαν σκουπόξυλο...

    Φυσικά αυτό, δεν άρεσε ...στους Χ.ιμπΑ.τζήδες

    Ένταση δημιουργήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χτυπούν με μανία τα έδρανα όταν ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης κατηγόρησε ότι δεν σέβονται την ελληνική σημαία.

    Συγκεκριμένα, ο κ. Κυριαζίδης παρουσίασε φωτογραφίες που δείχνουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χρησιμοποιούν τις ελληνικές σημαίες σε συμπλοκές κατηγορώντας τους ότι «κάνατε το ιερό μας σύμβολο σκουπόξυλο και σφουγγαρόπανο» και συμπλήρωσε «οι άναρθρες κραυγές για τη Χρυσή Αυγή δεν βοηθούν, το πολιτικό σύστημα άφησε το κενό για την παρουσία της. Με λύπη μου λέω εμείς μείναμε απαθείς όταν στα γεγονότα της Ραφήνας είδαμε επιθέσεις, όπου έγινε χρήση του λάβαρου και του σταυρού σαν σκουπόξυλο και σφουγγαρίστρα. Αυτά για να δει ο κόσμος τις εκπροσωπείτε και τι αντιπροσωπεύετε».

    Η συγκεκριμένη φράση ήταν αρκετή για να προκαλέσει την έκρηξη, αρχικά του κ. Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος φώναζε και χτυπούσε τα έδρανα και στην συνέχεια του κ. Γιώργου Γερμενή και των υπόλοιπων χρυσαυγιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έ καλά τώρα...Αφού έκαναν τις κόντρες, αφού αμφισβήτησε ο κ Βενιζέλος τον κ Σαμαρά και ο κ Κουβέλης και τους δύο "μεγάλους" στη συνέχεια, για το καλό μας, θα τα βρούνε και αφού μας...σώσουνε για ακόμη μία φορά μάλλον θα πάνε για ουζάκια στο Κολωνάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε βαρύ κλίμα η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για τα 11,9 δισ. ευρώ

    Σκέφτονται πως να με φορολογήσουν αυτοι!

    που εχουν διπλους μισθους και συνταξεις των 10.000 ευρώ μηνιαίως
    Ακίνητη περιουσία και χιλιάδες δουλικά να τους υπηρετούν.

    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση