GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες μόνο τουφεκιές ρίχνουν»

Την εκτίμησή της ότι οι συνδικαλιστικές ηγεσίες δεν μπορούν να δώσουν λύση στα αδιέξοδα των εργαζομένων, εξέφρασε η γγ της κεντρικής ε...

Την εκτίμησή της ότι οι συνδικαλιστικές ηγεσίες δεν μπορούν να δώσουν λύση στα αδιέξοδα των εργαζομένων, εξέφρασε η γγ της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία επισκέφθηκε την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την ευκαιρία παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των εγκαινίων της 77ης ΔΕΘ.
«Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες μόνο τουφεκιές ρίχνουν. Δεν μπορούν να δώσουν λύση στα αδιέξοδα των εργαζομένων», δήλωσε η κ. Παπαρήγα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύση Ψωμιάδη.
Επίσης, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «διαχειρίζονται συνταγές ελεγχόμενης χρεοκοπίας», ενώ στράφηκε εναντίον του Καλλικράτη και ζήτησε από την κυβέρνηση να δώσει στην περιφέρεια «αυτά που χρωστάει», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων αντιπεριφερειάρχες και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ η κ. Παπαρήγα στη συνέχεια συναντήθηκε με εκπροσώπους σωματείων στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Σατυρούπολης. Στις 6 το απόγευμα η κ. Παπαρήγα θα παρευρεθεί στο συλλαλητήριο, που διοργανώνεται από το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση