GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Κούρδοι «ακρωτηρίασαν» τη Τουρκία! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες...

Η Τουρκία ζει πια τον εφιάλτη που χρόνια πίστευε ότι θα μπορούσε να αποφύγει. Οι αντάρτες του PKK ,κερδίζουν έδαφος και αυτό πια δεν είναι ...


Η Τουρκία ζει πια τον εφιάλτη που χρόνια πίστευε ότι θα μπορούσε να αποφύγει. Οι αντάρτες του PKK ,κερδίζουν έδαφος και αυτό πια δεν είναι σχήμα λόγου αλλά πραγματικότητα που η Άγκυρα προσπαθεί να αντιμετωπίσει με επικοινωνιακά τρικ και με ανακοίνωσεις για στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του PKK.
Όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε και τις οποίες έχουν “αλιεύσει” τα tourkikanea.gr είναι συγκλονιστικές και δείχνουν πια είναι η πραγματικότητα: οι Κούρδοι ελέγχουν εδάφη,όπως στο Σεμντιλί απ΄ όπου και οι φωτογραφίες με μπλόκα Κούρδων που ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει.
Οι φωτογραφίες με τον οπλισμό δείχνουν τα λάφυρα που οι αντάρτες του PKK έχουν κατορθώσει να αρπάξουν από τις τουρκικές δυνάμεις.





2 σχόλια

  1. ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΗΡΜΟΣΑΝ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι, αν και δε νομίζω να είναι τόσο εύκολο. Είναι γεγονός ότι στη Μικρά Ασία ζούσαν και ζουν πληθυσμοί, οι οποίοι δεν έχουν καμμία σχέση με τους οθωμανούς. Εκτός από τους Κούρδους (οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι) λέγεται ότι υπάρχουν αρκετά εκατομμύρια κρυπτοχριστιανοί. Πιστεύω πάντως ότι ο (επιθυμητός από εμάς) διαμελισμός της Τουρκίας είναι μάλλον ευσεβής πόθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση