GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοδικές τάσεις στο ΧΑ

Ισχυρές ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω θετικού κλίματος στις ευρωπαϊκές ...

Ισχυρές ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω θετικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, στον απόηχο των χθεσινών αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να παρέμβει δυναμικά στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη.
O Γενικός Δείκτης διαμορφώνεται στις 692, 3 μονάδες σημειώνοντας άνοδο +1,96%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 9,18 εκατ. ευρώ.
[title]Μία βίδρα προσεύχεται![title]
Αυτή η αξιαγάπητη βίδρα μάλλον προσεύχεται να την αφήσουν ήσυχη, αφού είναι φανερά ενοχλημένη που ξύπνησε από την παρουσία των φωτογράφων.
Βέβαια βρήκε εύκολα τη λύση για να αποφύγει τους παπαράτσι επιλέγοντας να… ξανακοιμηθεί.
Ο Jon Cornforth ο οποίος τράβηξε τη φωτογραφία στο Elkhorn Slough στην Καλιφόρνια, εξήγησε ότι τα πόδια των ενυδρίδων έχουν το λιγότερο τρίχωμα από τα άλλα μέρη του σώματος και γι αυτό το λόγο τα αφήνουν έξω από το νερό για να παραμένουν ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση