GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγές κρίσιμων διατάξεων στα… κρυφά!

Αργά χθες το απόγευμα, χωρίς συνέντευξη Τύπου ή έστω μια άτυπη ενημέρωση των συντακτών, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ. Σκορδάς ανακοί...


Αργά χθες το απόγευμα, χωρίς συνέντευξη Τύπου ή έστω μια άτυπη ενημέρωση των συντακτών, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ. Σκορδάς ανακοίνωσε γραπτώς την αναθεώρηση όλων των αγορανομικών διατάξεων!
Γνωστοποίησε, δηλαδή, με μια ανακοίνωση λίγων αράδων, το νέο θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις σχέσεις αγοράς – καταναλωτή.
Πέραν αυτής της απαράδεκτης πρακτικής, αξίζει να σημειωθεί ότι στο δελτίο Τύπου αναφερόταν πως μία από τις αλλαγές είναι η υποχρεωτικότητα της αναγραφής στις αποδείξεις λιανικής χωριστά της αξίας των προϊόντων σε ευρώ και χωριστά του ΦΠΑ.
Ωστόσο, στο νέο κείμενο δεν υπήρχε πουθενά αυτό το άρθρο.
Η διευκρίνιση, που δόθηκε τηλεφωνικά αναφέρει το ethnos.gr, είναι πως η ρύθμιση θα προκύψει από τη δημόσια διαβούλευση του νέου κώδικα της αγορανομικής νομοθεσίας.
Προχειρότητες και επιπολαιότητες σε μία τόσο σημαντική μεταρρύθμιση…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση