GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το τέσσερα στο τέσσερα

Να διατηρήσουν την καλή απόδοση που έχουν στα τελευταία τρία γκραν πρι, στα οποία οι πιλότοι της McLaren έχουν δει την καρό σημαία θέλ...

Να διατηρήσουν την καλή απόδοση που έχουν στα τελευταία τρία γκραν πρι, στα οποία οι πιλότοι της McLaren έχουν δει την καρό σημαία θέλει ο Μάρτιν Γουίτμαρς.
Το αφεντικό της βρετανικής ομάδας τόνισε πως από εδώ και στο εξής κάθε γκραν πρι θα είναι πολύ σημαντικό, δεδομένου ότι η ομάδα διεκδικεί και τα δύο πρωταθλήματα.
«Οι τελευταίες εμφανίσεις των Τζένσον Μπάτον και Λιούις Χάμιλτον έχουν δώσει στους μηχανικούς μας την ώθηση να πιέσουν για περισσότερη εξέλιξη, να μην κάνουν λάθη και να μην εγκαταλείψουν την επιθετική στρατηγική της MP4-27 μέχρι το τέλος της σεζόν», ήταν τα λόγια του αφεντικού της βρετανικής ομάδας, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε για το γκραν πρι της Σιγκαπούρης:
«Η σεζόν θέλει πολύ ακόμη για να τελειώσει. Εμείς θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το μονοθέσιο μας και για τους δύο πιλότους, ακόμη το πρωτάθλημα των Κατασκευαστών βρίσκεται στα πλάνα μας. Κάθε αγώνας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και είμαι σίγουρος ότι στη Σιγκαπούρη θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς».
Ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 37 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Φερνάντο Αλόνσο, ενώ στο πρωτάθλημα των Κατασκευαστών η McLaren βρίσκεται στη δεύτερη θέση 29 βαθμούς πίσω από την Red Bull.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση