GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να δοθεί χρονος στην Ελλάδα, με μία προϋπόθεση»

Ο γάλλος πρωθυπουργός Ζαν-Μαρκ Ερό τάσσεται υπέρ του να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Ελλάδα για να βγει από την κρίση, με την προϋπό...

Ο γάλλος πρωθυπουργός Ζαν-Μαρκ Ερό τάσσεται υπέρ του να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Ελλάδα για να βγει από την κρίση, με την προϋπόθεση, όμως, ότι θα είναι «ειλικρινής στη δέσμευσή της για μεταρρυθμίσεις, κυρίως δημοσιονομικές».
Ο Ερό δεν θεωρεί λύση την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, και πιστεύει ότι «μπορούμε ακόμη να της δώσουμε λίγο χρόνο για να βγει από την κρίση».
Στη συνέντευξη που έδωσε σε γαλλική εφημερίδα, ο Ερό τόνισε πως προϋπόθεση για κάτι τέτοιο είναι «να είναι ειλικρινής η Ελλάδα στη δέσμευσή της για μεταρρυθμίσεις, κυρίως δημοσιονομικές».
«Οι εφοπλιστές δεν έχουν να πληρώσουν και αυτοί που έχουν πολλά χρήματα στην Ελλάδα επενδύουν σε ακίνητα στο εξωτερικό. Όλα αυτά είναι ανήθικα. Η ελληνική κρίση είναι διαρθρωτική, αλλά και πολιτική», κατέληξε ο Ερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση