GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγόρευση πρόσληψης συγγενών για υπουργούς και υφυπουργούς

Απαγόρευση πρόσληψης συζύγων και συγγενών μέχρι δευτέρου βαθμού των υπουργών και των υφυπουργών στα πολιτικά γραφεία τους, θεσπί...


Απαγόρευση πρόσληψης συζύγων και συγγενών μέχρι δευτέρου βαθμού των υπουργών και των υφυπουργών στα πολιτικά γραφεία τους, θεσπίζει κοινή τροπολογία των υπουργείων Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης που κατατέθηκε στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι την προώθηση της εν λόγω ρύθμισης, που αφορά μετακλητούς υπαλλήλους, ειδικούς σύμβουλους και ειδικούς συνεργάτες, ζήτησε από τους δύο υπουργούς ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά την αποκάλυψη σειράς «οικογενειοκρατικών» διορισμών στη Βουλή των Ελλήνων. Η ρύθμιση δεν περιλαμβάνει ωστόσο τη Βουλή, καθώς απαιτείται προηγουμένως να υπάρξει αλλαγή στον Κανονισμό, για την οποία έχει δεσμευθεί, πάντως, ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

2 σχόλια

  1. Και τώρα σας πιστέψαμε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA TO KANEI NA EXΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση