GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης ο Χ. Ράιχενμπαχ

Με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force), Χορστ Ράιχενμπαχ, συναντήθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ....

Με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force), Χορστ Ράιχενμπαχ, συναντήθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας.
Ο κ. Reichenbach κατά τη συνάντησή του με τον κ. Δένδια, στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, συνοδευόταν από τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Παναγιώτη Καρβούνη, την Επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα κ. Ζωρζέττα Λάλη, καθώς και από τα μέλη της Ομάδας Δράσης της Ε.Ε. κ. Francesca Nastri, κ. Μαρία Βελέντζα και τον κ. Θωμά Ανδρέου.
Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης από την πλευρά της Πολιτικής Ηγεσίας ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης. Από την Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου στη συνάντηση παρέστησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Γενικός Διευθυντής της Γ.Α.Δ.Π. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Ασφάλειας Υποστράτηγος Δημήτριος Μπαλής και άλλα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι ενέργειες και δράσεις του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στο σύντομο διάστημα των τελευταίων 60 ημερών, οι οποίες διενεργούνται με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ειδικότερα, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», καθώς και ο σχεδιασμός για την πλήρη εφαρμογή και λειτουργία των Υπηρεσιών Ασύλου και Πρώτης Υποδοχής.
Ο κ. Reichenbach αξιολόγησε τις ανωτέρω ενέργειες ως ιδιαίτερα θετικές και διαβεβαίωσε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ότι η Επίτροπος κ. Cecilia Μalmström, κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα, θα υποστηρίξει περαιτέρω την ελληνική πλευρά.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση