GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικράτηση του Λουκασένκο στις εκλογές της Λευκορωσίας

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων στη Λευκορωσία και όπως όλα δείχνουν επιβεβαιώνεται το αναμενόμενο, δηλαδ...

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων στη Λευκορωσία και όπως όλα δείχνουν επιβεβαιώνεται το αναμενόμενο, δηλαδή η απόλυτη επικράτηση και πάλι του Αλεξάντερ Λουκασένκο.
Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, το τελικό αποτέλεσμα δεν αναμένεται να παρουσιάσει απόκλιση από όλα όσα είχαν μέχρι τώρα προβλεφθεί για μια εκλογική διαδικασία που ούτως ή άλλως είχε από νωρίς χαρακτηρισθεί ως στημένη από τον αμφιλεγόμενο πρόεδρο της χώρας, Αλεξάντερ Λουκασένκο.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων ανήλθε στο 74%, ποσοστό, που όμως επικρίνεται από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης.
Αντιπολιτευτικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως το ποσοστό συμμετοχής είναι στην πραγματικότητα το μισό από αυτά που ανακοινώθηκε ενώ καταδικάζουν τις αντιδημοκρατικές πρακτικές της προεκλογικής διαδικασίας στη Λευκορωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση