GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοποίηση Νετανιάχου για την απόφαση του Καναδά

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου συνεχάρη σήμερα τον Καναδά που διέταξε το κλείσιμο της ιρανικής πρεσβείας στην Οτάβα, χαρακτη...

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου συνεχάρη σήμερα τον Καναδά που διέταξε το κλείσιμο της ιρανικής πρεσβείας στην Οτάβα, χαρακτηρίζοντας την απόφαση “θαρραλέα” και “ηθική”.
Συγχαίρω τον Καναδό πρωθυπουργό Στίβεν Χάρπερ που πήρε αυτή τη θαρραλέα απόφαση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
«Η ηθική απόφαση του πρωθυπουργού του Καναδά είναι πολύ σημαντική και αποτελεί παράδειγμα για τη διεθνή κοινότητα», τόνισε.
«Αυτή η υπεύθυνη απόφαση ήρθε μια εβδομάδα μετά τις εκδηλώσεις αντισημιτισμού και μίσους που έγιναν στην Τεχεράνη» κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Αδεσμεύτων Χωρών, είπε ακόμα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.
Το Ισραήλ θεωρεί το Ιράν ως τον κύριο εχθρό του και το κατηγορεί ότι προσπαθεί να αναπτύξει πυρηνικά όπλα υπό την κάλυψη του πολιτικού πυρηνικού του προγράμματος, κάτι που η Τεχεράνη αρνείται σθεναρά.
Ο Καναδάς ανακοίνωσε σήμερα το άμεσο κλείσιμο της πρεσβείας του στο Ιράν και την απέλαση όλων των Ιρανών διπλωματών που εξακολουθούν να βρίσκονται στον Καναδά, επικαλούμενος κυρίως την αύξηση της στρατιωτικής βοήθειας της Τεχεράνης προς το συριακό καθεστώς και την υποστήριξή της σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση