GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρφιά Βενιζέλου για τις δηλώσεις Σαμαρά

«Επιδείξεις υπερβολικού ζήλου έχουμε δει και από άλλες κυβερνήσεις στο παρελθόν. Όποιος θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις ας τις...


«Επιδείξεις υπερβολικού ζήλου έχουμε δει και από άλλες κυβερνήσεις στο παρελθόν. Όποιος θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις ας τις πάρει, το κάναμε και εμείς. Ας θυμηθούμε τι έλεγα πέρυσι εγώ και τι έλεγαν άλλοι».
Αυτό δήλωσε από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, πετώντας όχι και τόσο συγκαλυμμένα καρφιά στο πρωθυπουργό και τη χθεσινή τοποθέτηση Σαμαρά στα εγκαίνια της 77ης ΔΕΘ
Ο κ. Βενιζέλος, μετά την ενημερωτική συνάντηση με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών που οδεύουν προς επανένωση, της ΔΕΘ ΑΕ και της ΗΕLEXPO AE, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων έδωσε μία καθαρή πρόγευση για την τακτική που θα κρατήσει όσον αφορά το πακέτο των 11,5 δισ.ευρώ, το οποίο και θα αποτελέσει το θέμα συζήτησης στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα, μεταξύ των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας.
Σε ό,τι αφορά τη Διεθνή Έκθεση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και, βουλευτής Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι η Γενική Έκθεση του Σεπτεμβρίου πρέπει να επιβιώσει, ενώ για το ζήτημα της τριπλής συγχώνευσης, δηλαδή της ένταξης και του ΟΠΕ στο φορέα που θα προκύψει από τη συνένωση ΔΕΘ και HELEXPO, είπε:
«Η συμμετοχή του ΟΠΕ στο σχήμα δεν έχει συζητηθεί από εμάς, από άλλους τέθηκε. Όποια και να είναι η εξέλιξη, ο νέος φορέας θα πρέπει να έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και να υπάρχει εκπροσώπηση των φορέων σε αυτόν».
Κατά τη συνάντηση, οι διοικήσεις των δύο εκθεσιακών φορέων του έθεσαν τα ζητήματα της Έκθεσης ενώ παρουσίασαν και τα συμπεράσματα της μελέτης που πρόσφατα ολοκληρώθηκε, με αντικείμενο το εκθεσιακό κέντρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετεγκατάσταση του εκθεσιακού κέντρου στη Σίνδο, απαιτεί μία επένδυση της τάξης των 300 εκατ. ευρώ, ενώ η αναβάθμιση του υφιστάμενου, στο κέντρο της πόλης, είναι δαπάνη μεταξύ 60-120 εκατ. ευρώ.

2 σχόλια

  1. ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΑΝΟΙΓΕ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ 2004 ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΠΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΓΚ..ΟΥΓΚ...._____________________ H METAΦΡΑΣΗ

    ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΟΝΟΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ..ΚΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση