GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: Ξάπλωσε στην εθνική οδό για να αυτοκτονήσει!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Φιλοθέης, όταν είδαν μπροστά τους στο...


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Φιλοθέης, όταν είδαν μπροστά τους στο ρεύμα προς Πύργο, ξαπλωμένο έναν άντρα!
Όπως διαβάζουμε στο ilialive.gr ο άνδρας ήταν ακίνητος, με τα χέρια κολλημένα στο σώμα του και είχε κλείσει τα μάτια.
Δεν απαντούσε σε κανέναν από εκείνους που σταμάτησαν και δεν κουνιόταν απ’ τη θέση του.
Κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να δώσουν λύση και τελικά για λίγο αποκλείστηκε η κυκλοφορία στο σημείο και διασώστες του ΕΚΑΒ με φορείο τον πήραν από την άσφαλτο.
Στο σημείο βρίσκονταν και συγγενικά του πρόσωπα που κατάλαβαν τι είχε συμβεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν μεθυσμένος και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

2 σχόλια

  1. Καταρρέει η κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες.Τα μέτρα που δεν τολμούν να ανακοινώσουν είναι το τέλος των τριών κομμάτων ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ).
    Ο κόσμος θα βγει στους δρόμους την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, θα γεμίσουν οι πλατείες και οι διαδηλώσεις θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας.
    Είπαν ψέματα στους Έλληνες και τώρα θα πληρώσουν για τις ψευτιές τους. Η ψήφιση των μέτρων θα εκτοξεύσει την Χ.Α στο 25% και τους ΑΝΕΛ στο 20%. Θα γίνει σεισμός στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ας πτωχεύσουμε ανδρείκεια, παρά ταπεινωμένοι και σκλάβοι για 20 χρόνια. Θα βρεθούν παλικάρια που θα καταψηφίσουν τα μέτρα και θα ρίξουν τους ανίκανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. « Αν ος Μιχαλολιάκος και οι μαυροφορεμένοι της
    Χρυσή Αυγής είναι τα -SS-

    τότε ο Τσίπρας και τα παρδαλά στίφη του
    είναι τα - SA- της Βαϊμάρης ».

    χαχαχα.....του κώλου φυσικα
    και τα δύο πρωκτικά αποβράσματα.

    και οι ΑΕροψεκασμένοι
    τα κατεψυγμένα ...λαχανικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση