GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς τον κ. Σαμαρά και τους κυβερνώντες...

Του Γιώργου Κασιμάτη. Κύριοι έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε το ίδιο και το ίδιο έργο, για χιλιοστή φορά. Προσπαθείτε να μας σώσετε δια της εξόντ...

Του Γιώργου Κασιμάτη.
Κύριοι έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε το ίδιο και το ίδιο έργο, για χιλιοστή φορά.
Προσπαθείτε να μας σώσετε δια της εξόντωσης.
Σε λίγο θα κόψετε και τα χρήματα των ανθρώπων που έχουν AIDS και που τα έχουν ανάγκη, προς χάριν της σωτηρίας τους. 
Έχετε πολλαπλώς, αυτό-αποκαλεστεί σωτήρες και σωτηρία δεν βλέπουμε. Αυτοαναιρείσθε!!!!!!!!!!
Αντί για όλα αυτά, κόψτε τα μυστικά κονδύλια των Υπουργείων και Υπουργών, (που κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί είναι μυστικά), που το ΥΠΕΞ για παράδειγμα το 2011-2012 δαπάνησε πάνω από……
150.000.000 ευρώ για πλάκα.
Άκουμε για ανάπτυξη και δεν φαίνεται πουθενά.
Άκουμε προεκλογικές υποσχέσεις και μετά τις εκλογές, καμία σχέση με αυτά που είχατε υποσχεθεί.
Υιοθετήσατε ακόμα και την συνταγή Παπανδρέου, (ότι δηλαδή δεν σας ενδιαφέρει να ξανά εκλεγείτε, προκειμένου για τα μέτρα που παίρνεται, για να σωθεί ο κόσμος και το μόνο που επιτυγχάνεται, είναι να δημιουργείτε ρακένδυτους, πεινασμένους και αναξιοπαθούντες).
Αλλά και εσείς, όπως και αυτός, δεν θα παραιτηθείτε μετά, από τα προνόμια τα μετά-Πρωθυπουργικά, εάν δεν ξανά είστε εκλεγμένος.
Έχουμε λοιπόν αρχίσει και αισθανόμαστε, στην καλύτερη των περιπτώσεων ηλίθιοι.
Που πήγανε τα τόσα Ζάππειο κ. Σαμαρά, που μας ζαλίζατε το κεφάλι τόσο καιρό?????
Άκουμε για μέτρα συνέχεια και τελικά, μόνο αυτοί που πρέπει να πληρώσουν δεν πληρώνουν.
Σας πείρε χαμπάρι ακόμα και η μέτρο-λάγνος Μέρκελ, (κατά ΜΜΕ, η κυρία 4το Ράιχ), (εκτός και εάν είστε συνεννοημένοι, που αυτό είναι χειρότερο) και μας δουλεύει και αυτή ψιλό γαζί, (ότι δηλαδή πονάει και η καρδιά της), με τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων του κόσμου.
Αλλά δεν πονάει και κοροϊδεύει ακόμα και τους Γερμανούς, με τις τοκογλυφικές της εισπράξεις.
Και τέλος πάντων αυτή κείται το καλό της χώρας της.
Το θέμα είναι τι κάνετε όλοι εσείς για το καλό της δικιάς σας.
Τι κάνει για αυτό το ΥΠΕΞ, που έχει καταντήσει η ωραία κοιμούμενη (κατά τα ΜΜΕ), με τους εκάστοτε Υπουργούς, συμπεριλαμβανομένου και του τωρινού???
Από λόγια χορτάσαμε λοιπόν, τα άκουμε δεκαετίες τώρα.
Ανάπτυξη, κυνήγι φοροφυγάδων, φόρο-είσπραξη από εκεί που πρέπει, κατάργηση άχρηστων τομέων του δημόσίου.
Τρίχες κατσαρές, χρόνια τώρα.
Κάντε λοιπόν και κανένα έργο σωστό, που να ωφελήσει την χώρα όμως, αλλά και τον κόσμο.
Αντί να κάνετε λοιπόν συνέχεια περικοπές, μπορείτε (εάν θέλετε), για να δικαιολογήσετε και την καρέκλα που κρατάτε, να:
1.      Να εισπράξετε τα περίπου 60 και κάτι δισεκατομμύρια από αυτούς που τα χρωστάνε, (είτε ιδιώτες είτε εταιρείες) και που τα έχουν σε τράπεζες του εξωτερικού, ανά τον κόσμο, ή σε ακίνητα, μέσα στους οποίους είναι και πολλοί πολιτικοί, κατά βάση των δύο μεγάλων κομμάτων.
Για παράδειγμα, τι έγινε με τα 5.000.000 ευρώ του Βοσκόπουλου, με τα 900.000.000 ευρώ και κάτι, κάποιου Κασιμάτη από την Θερ/νίκη κολλητού του άλλου εθνοσωτήρα Βενιζέλου και τόσους άλλου.???????????????
2.      Να εισπράξετε τα κλεμμένα από τους καμιά 100αριά Τσοχατζόπουλους που έχει η Βουλή, δηλαδή (πρώην Πρωθυπουργούς, πρώην και νυν βουλευτές και υπουργούς από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ κατά κανόνα), οι οποίοι και προστατεύονται, για να μην τους χάσουμε από πελάτες και έχουν και το θράσος να εμφανίζονται μπροστά στον κόσμο, νομίζοντας ότι το φτύσιμο είναι σταγόνα δροσιάς, οι οποίοι έχουν κατακλέψει την χώρα, από 500 εκατομμύρια έως 1 δίς κατά μέσο όρο ο κάθε ένας.
Με αυτό τον τρόπο, γλιτώνουμε το ένα δάνειο και τις περικοπές και θα το εκτιμήσει και ο κόσμος, (γιατί τον κόσμο, δεν τον ενδιαφέρει εάν οι κλέφτες είναι πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί η βουλευτές, αλλά να μπορέσει να ζήσει, με αξιοπρέπεια και να έχει περίθαλψη, για τα οποία έχει πληρώσει σε όλη του την ζωή και καταχρηστικά από την ανικανότητα και την απατεωνιά, των εκάστοτε κυβερνώντων χάνει τα δικαιώματα του, όπως για παράδειγμα τα εμβόλια για την γρίπης, που είχε αγοράσει το υπουργείο υγείας επί Αβραμόπουλου που ήταν για 1,1/2 Ελλάδες και που συνεχίζει να υπουργοποιείται!!!!!!!! Και μάλιστα σε ένα ευαίσθητο Υπουργείο και για να έρθει μετά ο Λοβέρδος και να γίνει ο νεκροθάφτης της υγείας και των ασθενών, κατά τα φαινόμενα και του ιατρικού συλόγου).
3.      Μπορείτε να δώσετε ένα νησί στο Αιγαίο, για ελλιμενισμό του Ρωσικού στόλου, που το είχαν ζητήσει κατά καιρούς, (όπως έκανε η Κύπρος και άλλες χώρες), πράγμα, που θα απέφερε στην Χώρα, περί τα 200 δισεκατομμύρια περίπου εφάπαξ, συν το ενοίκιο του χώρου, για κάθε χρόνο ενοικίασης.
Όχι σχεδόν δωρεάν, όπως γίνεται στην Κρήτη, με τον ελλιμενισμό του Αμερικανικού ναυτικού.
Με αυτό τον τρόπο, θα υπάρχει και φύλαξη της χώρας από τα ανατολικά, ή και από αλλού.
Εκτός και εάν δεν σας αφήνουν οι Αμερικάνοι, ή τους φοβάστε, ή το έχετε προ συμφωνήσει.
Πράγμα για το οποίο λυπάμαι εάν είναι έτσι, γιατί θα καταντήσετε Παπανδρέου nr.2. και τελικά, πόσους άχρηστους να αντέξει αυτή ή χώρα, μετά από τους δύο προηγούμενους.
4.      Να δημιουργήσετε προϋποθέσεις ανάπτυξης και όχι να ξεπουλάτε τους οργανισμούς και από αυτούς, μόνο το κερδοφόρο κομμάτι, σε επιχειρηματίες, (κρατώντας το παθητικό για το δημόσιο, για το οποίο θα πληρώνουμε πάλι εμείς τα σπασμένα), που μπορεί να έχετε προ συμφωνήσει, όπως κάνατε με την Αγροτική και την Πειραιώς και όπως ακούγεται για παράδειγμα για τον ΕΛΤΑ στον Βαρδινογιάννη αντί 500.000.000 ευρώ μόνο, δηλαδή όσο ένα από τα μηχανήματα διαλογής αλληλογραφίας του, (και απευθύνομαι στον κ. Χατζηδάκη), γιατί θα γίνει όπως έγινε και με την Ολυμπιακή, που πληρώναμε σας μ…… για χρόνια τους μισθούς αυτών, που είχαν μείνει εκτός.
Ακόμα ένα Μπράβο και στους συνδικαλιστές των ΕΛΤΑ, που αγωνίζονται (δήθεν), για τους εργαζόμενους του κλάδου, που το έκαναν γαργάρα.
Τι σας υποσχέθηκε ο Υπουργός???????????????????
Ποιο θα είναι το επόμενο ξεπούλημα???????????
Αυτές είναι οι αποκρατικοποιήσεις????????
Τι θα πείτε στον κόσμο, όταν έρθει μετά ο Βαρδινογιάννης και τους πει, ότι απολύεστε και επαναπροσλαμβάνεστε με 500 ευρώ τον μήνα???????
Ελπίζω μετά να μην παραπονιέστε κ. Χατζηδάκη για τις φάπες και τα γιαούρτια που θα πέφτουν από τον κόσμο και μα μην μιλάτε για προπηλακισμούς.
Για παράδειγμα πουλήστε ή και χαρίστε τον ΟΣΕ.
Έτσι από την μία μέρα στη άλλη θα γλιτώσουμε ο λαός, περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, που πληρώνουμε για την διατήρησή του.
5. Εκμεταλλευτείτε τον υπεδάφιο, ή υποθαλάσσιο πλούτο της χώρας, αλλά όχι όπως με τον Κ. Καραμανλή τον παππού και το κοίτασμα του Πρίνου στην Θάσο, που το εκμεταλλεύεται και το επικαρπούται σχεδόν δωρεάν, τόσα χρόνια η Αμερικανική εταιρεία εξόρυξης πετρελαίων, δίνοντας στη Ελλάδα ψίχουλα, για τα μάτια του κόσμου.
6. Σταματήστε να βολεύετε τα παιδιά και όλους τους συγγενείς σας στα καλύτερα πόστα και ιδικά στην Βουλή.
Διώξτε αυτούς που μπήκαν πρόσφατα.
Τα παιδιά του υπόλοιπου κόσμου δεν είναι παιδιά κατώτερου θεού, ούτε μούλικα.
7. Σταματήστε να φορτώνετε στον Ελληνικό λαό τα ελλείμματα των τραπεζών.
Έχουν ξεπεράσει τα 150 δισεκατομμύρια, που έχουν πάρει έως τώρα.
Δεν φταιει ο λαός, για τις κλεψιές και την ανικανότητα των Τραπεζιτών και των πολιτικών
Ας πληρώσουν οι τραπεζίτες από μόνοι τους και ας πάρουν δάνειο κατευθείαν από την ΕΚΤ, όπως γίνεται και στις άλλες χώρες της Ευρώπης.
Θα μπορούσα να γράψω και άλλα πολλά.
Να μην διαμαρτύρεστε λοιπόν, εάν αργότερα δημιουργηθεί κοινωνική αναταραχή σε τέτοια κλίμακα, πού να μην μπορεί να ελεγχθεί και ιδικά μετά τον εκμηδενισμό και αφανισμό, της μεσαίας τάξης, γιατί η πείνα είναι κακό προηγούμενο, δεν αντέχεται και δεν ελέγχεται μετά η αντίδραση του κόσμου σε ένα Κράτος που όταν ξεσηκωθεί ο λαός, τότε θα γίνει και εδώ Αίγυπτος, ή Λιβύη κ.λ.π.
Φοβάμαι, ότι δεν θα σας σώζουν, ούτε τα τεθωρακισμένα σας αυτοκίνητα, (όπως το λιτό αυτοκίνητο, που δεν το πλήρωσε από την τσέπη του και σύμφωνα με την εποχή της λιτότητας) του κ. Βενιζέλου, αξίας 680.000 ευρώ περίπου, δηλαδή την αξία μία μονοκατοικίας.
Όσο ξεπουλάτε τον πλούτο της χώρας έτσι και κόβονται οι μισθοί και ιδικά οι συντάξεις όποιες και εάν είναι αυτές, που ο κόσμος έχει πληρώσει για να τις έχει, έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπεύθυνο-ανεύθυνος, θα φτάσει το 50% και η Χρυσή Αυγή το 20% (αμήν και πότε μπας και καθαρίσουμε και από τους εισαγόμενους, τους οποίους πληρώνουμε πολλά εκατομμύρια τον χρόνο για να κάθονται, και να δημιουργούν προβλήματα) και θα αναρωτιέστε γιατί, στις επόμενες εκλογές.
Ο Κουβέλης και το ΠΑΣΟΚ, (που ισοπέδωσε τα πάντα τα 2 τελευταία χρόνια, να είναι καλά ο Γιωργάκης και το σινάφι του), θα πατώσει και η ΝΔ θα φτάσει τα σημερινά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή στο 13% με 15%.
Όσο για το ΚΚΕ, αυτοί πάντα αρέσκονταν να είναι, οι μαϊντανοί πολυτελείας της πολιτικής επί πληρωμή, δημιουργώντας προβλήματα στο κράτος και στον κόσμο, με τους ακριβοπληρωμένους συνδικαλιστές τους και τις δήθεν κινητοποιήσεις τους, για να έχουν λόγο ύπαρξης και χωρίς ευθύνες.
Εκτός και εάν κανείς δεν έχασε το φιλότιμό του για να το βρείτε οι 300 πολιτικοί μαϊντανοί της χώρας, οπότε μην λάβετε υπόψη σας αυτά που σας λεω, τα οποία είναι κοντή γιορτή δυστυχώς, γιατί ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του.
Τότε σας βλέπω όλους τους σωτήρες, να φεύγετε νύκτα………
Με εκτίμηση
Κασιμάτης Γιώργος 

15 σχόλια


  1. Φ. Κουβέλη ξέκοψες από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δήλωσες είχαν λάθος ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Καλά έκανες γιατί οι πολυτασικοί συνεύρεση δεν ήταν να την εμπιστεύεσαι με εκείνα που δήλωνε ο προηγούμενος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες. Ζητούσε να μην τους βάλουν σε εγκαταλειμμένα στρατόπεδα αλλά να φτιάξουν ξενώνες. Από τότε έλεγαν απερισκεψίες.
    Κάτι δεν μου πάει καλά με την στάση σου. Δέχθηκες στο κόμμα σου την Ρεμπούση που έλεγε για τους πρόσφυγες ότι συνωστίζονταν στις αποβάθρες της Σμύρνης περιμένοντας τα πλοία να τους φέρουν στην Ελλάδα, για την Σμύρνη και τα χωριά που έμειναν Έλληνες και καίγονταν από τους Τούρκους ούτε λέξη δεν έγραψε. Ο παππούς μου ήταν πρόσφυγας και έχασε τον αδελφό του, την νύφη του και τα 4 ανίψια του, τους έκαψαν οι τούρκοι . . . . . . . .
    Πράγματι καλείσαι να στηρίζεις την κυβέρνηση για να μην χρεοκοπήσουμε σαν χώρα, παίρνοντας επώδυνα μέτρα, το καταλαβαίνω. Μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν πάει ακόμη στην δικαιοσύνη αυτοί που έκλεψαν τον τόπο παίρνοντας τα θαλασσοδάνεια. Είχε προτείνει το 2010 ένας Γάλος ευρωβουλευτής να κάνει κάτι παρόμοιο και η Ε.Ε. σαν εκείνο που ζήτησε η διεθνής κοινότητα για τον Καντάφι, να παγώσουν οι καταθέσεις του σε ξένες τράπεζες. Συγκεκριμένα είπε όλες οι καταθέσεις των Ελλήνων που είναι στο εξωτερικό να ελεγχτούν εάν δικαιολογούνται και εάν έχουν δηλωθεί τα ποσά αυτά . Δεν στηρίχθηκε η πρόταση του από την τότε κυβέρνηση, μα γιατί δεν γίνετε τώρα να επιστραφούν αρκετές εκατοντάδες δις ευρώ να γυρίσουν επιτέλους τα αρπαγμένα οι απατεώνες και συμφωνείς σε περικοπές ;
    Κάτι δεν πάει καλά Φ. Κουβέλι . –
    Υ.Γ. Μόνον 20 δις είναι οι καταθέσεις των Ελλήνων στην Ελβετία. Ρε δεν γαμιέστε καθάρματα που μας έχετε για κορόιδα που σας ανεχόμαστε. Σίγουρα θα βάζετε όριο για το 2009 και μετά ότι κατατέθηκε. Ρε καθάρματα το μεγάλο πάρτι με τις αρπαχτές είναι από το 1980 και μετά, με τα πακέτα Ντελορ και με τα θαλασσοδάνεια που πάρθηκαν.
    Μα δεν ντρέπεστε πρόστυχοι πολιτικάντηδες που λεηλατήσατε τον τόπο και βρήκατε την λύση τώρα για να γεμίσουν τα ταμεία. ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ντροπή σας καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω απολυτως για οτι
    εγραψες αγνωστε κυριε.αυτοι δεν ειναι πολιτικοι ,ειναι
    μαφια ,σκοτωνουν τους ανθρωπους με την βια στερωντας τα απαραιτητα.οσο για τα αλλα κομματα τα ιδια σκατα, ολοι μουρτατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Κύριε Κασιμάτη. Πολύ καλά τα λες. Εάν μου επιτρέπεις να προσθέσω ότι όταν έπεσε στο κενό ο Ζαχόπουλος το 2007 έγινε ΕΔΕ και αποκαλύφθηκε ότι από το 2004 έως το 2007 φτερούγισαν από το ΥΠ.ΠΟΛ. 2,4 δις !!!! προς ΜΚΟ !! και διάφορα έξοδα παραστατικών!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ρε μαλάκ@@ , τη σκρόφα που έγραψε τον οχετό για το Διάκο, και εύχεται να γαμού@@ την κόρη της ένας αράπης, θα την πληρώσουμε για να μας βρίζει κι από πάνω (βίντεο)

    Ρε Τζαβάρα!!! Αν είναι δυνατόν να πληρώσαμε την υβριστική παράσταση (στη μέση της φώτο η αφίσα της λιβελοπαράστασης) της κομπλεξικής αγάμητ@@ Λένας Κιτσοπούλου
    (στη φώτο με σβηστά τα επίμαχα σημεία μη τη δεί κανα παιδί και από το φόβο του γίνει ομοφυλόφιλο), όπου ο σουβλατζής (τι ειρωνεία...) Αθανάσιος Διάκος σφάζει τη γυναίκα του επειδή πηδιόταν με τον Κούρδο λαθρομετανάστη ψήστη!!
    Και όχι μόνο αυτό!!

    Η κρατικοδίαιτη (επιχορηγείται τόσο από την ΕΕ όσο και από το Εθνικό Κέντρο Θεάτρου και Χορού) αγάμητ@ μας βρίζει και από πάνω επειδή δεν ευχόμαστε να πηδήξει κανας μαύρος τις κόρες μας για να βγούνε ωραία παιδιά!!!
    Ρε πάτε καλά;;;

    Θέλετε να τους στείλετε όλους στη Χρυσή Αυγή με τις μαλακί@@ και την αδιαφορία σας; Ακόμα να πέσουν κεφάλια στο Φεστιβάλ Αθηνών που ανεβάζουν τέτοια αίσχη από τέτοιους φασίστες σαν την τύπισα που θέλει να μας πει τι θα μάθουμε στα παιδιά μας;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάστε τι έλεγε η τύπισσα πριν 2 χρόνια:
    Ενα απόσπασμα από κείμενο που δημοσιεύτηκε στο ένθετο της ''Ελευθεροτυπίας''[που αλλου] με τον τίτλο ''κοντέινερ'' (Τεύχος 2, 7 Δεκεμβρίου 2009), που προσπαθεί να μας πεί πόσο ρατσιστές είμαστε εμείς οι Έλληνες.
    Διαβάστε το απίστευτης κακίας κείμενο που δείχνει οτι η γυναίκα δεν πάει καλά.
    Ο καθένας βγάζει τα συμπλεγματά του όπως νομίζει.

    [...] Οι Έλληνες μοιάζουν μεταξύ τους, επειδή ακόμα δεν μάθανε να ανακατεύονται με άλλες φυλές. Είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κώλος, κι ας είναι δυο επι δυο, δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας ''μακάρι την κόρη μου να τη γαμούσε ένας ωραίος μαύρος, να βγεί το εγγονάκι μου ωραίο.'' Όοοχι. Προτιμάει να διαιωνίσει την φάτσα, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1,50 μ. στο ύψος, αλλά να του μοιάζει. Στ' αρχίδια του αν το εγγονάκι δεν θα παίξει ποτέ στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου, αρκεί να του μοιάζει. Να πάρει και το όνομά του. Δεν πα να τον λένε και Παπάρα. Δεν έχει σημασία.
    Και το εγγόνι θα λέγεται Παπάρας.
    Οι Παπάρηδες πρέπει να διαιωνίζονται.[...]

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/01/blog-post_2382.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ:
    ''ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ''!!

    Οι Κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Συριζαίος Γιώργος Λούκος, μένει στην θέση του για να συνεχίσει το ανθελληνικό έργο του.

    Το εν λόγω «μπουμπούκι» διορίστηκε από την κυβέρνηση του Καραμανλή το 2005...(υπουργός Πολιτισμού ο πρώην μαοϊκός Πέτρος Τατούλης) και έκτοτε κανείς δεν τολμά να τον κουνήσει, γιατί τον γουστάρει τρελά η Αριστερά.

    Στα 7 χρόνια που διαφεντεύει την Επίδαυρο και το Ηρώδειο ο Γ. Λούκος, έχουν παρελάσει από τις σκηνές τους Τούρκοι, Σκοπιανοί, καραμπινάτοι Κίναιδοι, πάσης φύσεως Ανθέλληνες, ενώ έχουν κοπεί όσοι προσπαθούν να παράγουν Ελληνικό Πολιτισμό, όπως το Κρατικό Θέατρο της Κύπρου, το Λύκειο των Ελληνίδων και οι Χοροί της Δώρας Στράτου.

    Αυτή την φορά, ο Γιώργος Λούκος ξεπέρασε τον εαυτό του: Ενέκρινε μετά πολλών επαίνων το βρωμερό θεατρικό έργο της αναρχοαριστερής ηθοποιού και συγγραφέως Λένας Κιτσοπούλου (φωτογραφία), «Αθανάσιος Διάκος, η Επιστροφή», το οποίο παίχτηκε πρίν λίγες ημέρες (14 και 16 Ιουλίου) στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο θέατρο της οδού Πειραιώς. Ακόμη και η «Αυγή» της περασμένης Κυριακής βγήκε και έκραξε αγρίως το ανοσιούργημα της Κιτσοπούλου!..

    Ούτε μία κριτική υπέρ δεν εισέπραξε το εν λόγω Ανθελληνικό κατασκεύασμα από τους δεκάδες αριστεροκουλτουριάρηδες γραφιάδες που λυμαίνονται (ΚΑΙ) την Θεατρική Κριτική…

    Απολαύστε υπόθεση του Έργου που είναι γραμμένο σε Δεκαπεντασύλλαβο, για να ειρωνευτεί τον στίχο των Δημοτικών μας Τραγουδιών: Ο Ήρωας της Ελληνικής Επαναστάσεως, Αθανάσιος Διάκος, ξανάρχεται θαυματουργικά στην ζωή και ζεί στην Αθήνα του 2012 μαζί με την γυναίκα του την Κρουστάλλω. Δουλεύει σε μια ψησταριά (ντροπή, ρε βρωμιάρηδες!) στου Ψυρρή, σουβλίζει όλη μέρα αρνιά και κοτόπουλα και έχει ως υπαλλήλους ντελιβεράδες… Κούρδους Λαθρομετανάστες. Επειδή η Κρουστάλλω είναι όμορφη, ο Αθανάσιος Διάκος την ζηλεύει και με κάθε ευκαιρία την ξυλοφορτώνει όταν γυρίζει σπίτι.

    Η Κρουστάλλω για να τον εκδικηθεί, τον απατά στην συζυγική κλίνη με τον Κούρδο λαθρομετανάστη παραγιό του, ο κερατάς ο Διάκος κάποτε το μαθαίνει και την σφάζει με τα ίδια του τα χέρια!

    Περιττό να πούμε ότι η Λένα Κιτσοπούλου (που προ τριετίας είχε ζητήσει σε συνέντευξή της να πηδιώνται οι Ελληνίδες με μελαμψούς Λάθρο για να… ομορφύνει η Ελληνική Φυλή!!) σκιαγραφεί τον Αθανάσιο Διάκο ως έναν άθλιο Ελληνάρα, σάν έναν homo-malakas που βρίζει χυδαία, ξυλοφορτώνει και τελικά σφαγιάζει την έγκυο (από τον Κούρδο, φυσικά!) σύζυγό του, την Κρουστάλλω!..

    Λεφτά δεν υπάρχουν για τον Ελληνικό Στρατό, αλλά υπάρχουν για να καταπολεμάται ο Ελληνικός Ρατσισμός με τέτοια χυδαιότατα Ανθελληνικά έργα που ανεβαίνουν σε πανάκριβες παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψυχίατρο θέλει το άτομο και γρήγορα

    ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

    ΕΚΕΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ,ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ,ΟΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

    ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΕΣ Η ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!


    Μόνο στην Ελλάδα, το ατάλαντο σούργελο Λένα Κιτσοπούλου μπορούσε να εξελιχθεί σε ντίβα των θολοκουκουλτουριάρηδων και να παίρνει και παραγωγές για το Εθνικό Θέατρο.

    Λένα Κιτσοπούλου κομμουνίστρια πόρνη. Κλείστε την σε κάνα μπουρδέλο για να ησυχάσουμε και αυτή να βρει τη δουλειά, που της ταιριάζει.

    ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΩΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΣΑΝΤΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΙΘΙΖΕΙ...ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΟΝΕΡΟ ΤΟΥ ΒΕΓΓΟΥ ΑΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΩΣΙΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟ ΜΑΤΙ


    Δείτε το πράμα της Λένας Κιτσοπούλου:

    http://3.bp.blogspot.com/_bGbOSl1F1dA/S84_bZ8V21I/AAAAAAAAA7o/7z7DPzwk9Uw/s400/kitsopoulou.jpg

    Μαλλιαρό και βρωμερό...γιάκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πουτσοκλένης2 Σεπ 2012, 8:36:00 μ.μ.

    Ρε καραγκιόζηδες, ρε βαλτή, ρε τομάρια ξεπουλημένα για ένα υποσχόμενο βόλεμα από τα αφεντικά σας τι βλακείες γράφετε , που κολάνε ρε σούργελα αυτά που γράφετε.
    Ηλιθιοι που προσφέρετε υπηρεσίες για έναν υποσχόμενο καφέ.
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τομάρια της δεκάρας. Καλά σας τα λέει ο πουτσοκλένης. ηλίθιοι μας έκλεψαν και πεινάνε μαλάκιδ@@@@@@@
    Εκει να προσφέρετε υπηρεσίες για μια υπόσχεση.
    Γαμημέν@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε βλαμμένοι νεοέλληνες τι σχέση έχουν αυτά που γράφετε, πειραγμένοι στα οπίσθια θα έλεγα, με το άρθρο του κ. Κασιμάτη, καλά τα λέει ο πουτσοκλένης, μα θαρρώ δεν γίνετε να σας ικανοποιήση μιας και σας τρώει ο κόλος σας υποκείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελληναράς με τα "ούλα" του...

    Πολιτικό κουίζ:
    Ποιος πολιτικός έγραψε το παιδί του σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο ;

    Όλοι οι πολιτικοί μας μιλάνε για το πόσο καλή είναι η δημόσια εκπαίδευση και κυρίως αυτή που παρέχουν τα Ελληνικά πανεπιστήμια. Όταν όμως έρθει η ώρα της επιλογής για τα παιδιά τους, οι περισσότεροι αποφασίζουν να τα στείλουν σε ξένα γνωστά πανεπιστήμια (κατά προτίμηση αμερικάνικα).
    Τα λεφτά άλλωστε για τους περισσότερους πατέρες του έθνους υπάρχουν...

    Έτσι λοιπόν όπως διαβάσαμε και στην στήλη του Βηματοδότη...
    "στη Βοστόνη βρίσκεται αυτές τις μέρες, ο πρόεδρος των ~~~~~~~~~~ "Ανεξάρτητων", Π. Καμμένος.

    Όχι δεν πήγε εκεί για πολιτικούς λόγους, αλλά για να γράψει τον 19χρονο γιο του στο Πανεπιστήμιο..."

    Πηγή :online-press


    Σημείωση : Κατακαημένε Έλληνα ψηφοφόρε που ακόμα πιστεύεις στους επαγγελματίες "πατριώτες"...
    Είσαι άξιος της μοίρας σου...


    1 σχόλιο:

    Τσιράκι της Νέας Τάξης Πραγμάτων που άδικα κατηγορείς τον Πρόεδρο! Σαν δε ντρέπεσαι!
    Βρε κουτέ, πήγε στο άντρο των διεθνών τοκογλύφων για να μάθει τη δουλειά από μέσα και να τους πολεμήσει με τα ίδια τους τα όπλα όταν έρθει η ώρα να μας κυβερνήσει κι αυτός μετά τον πατέρα του... Αλλά τι να ξέρεις εσύ από αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πουτσοκλένης2 Σεπ 2012, 9:16:00 μ.μ.


    Τομάρια. Μας έκλεψαν και πεινάμε. Αντί να στήνετε κόλο με όποιον τρόπο, καρεκλάτο , στο όρθιο, στο γραφείο του προστάτη σας. επαναστατήστε ηλίθιοι, που στήνετε κόλο ,κολοκύθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι είναι αυτά ρε τομάρια ξεπουλημένα που λέτε ;
    Ρε γελοίοι μας λήστεψαν οι πολιτικοί για να φτιάχνουν και εσείς υποκείμενα τους στηρίζετε.
    ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, ΑΜΥΑΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. _____________________________________________
    ΧΑΧΑΧΑ.....Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ...ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ

    3ΗΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ
    ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ..ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΓΑΜΙΑ

    ΧΑΧΑΧ..ΚΑΤΑΝΤΙΑ....KAI O ΠΡΩΚΤΟΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ...
    ______________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε βλάκα {2 Σεπ 2012 7:39:00 μ.μ.} μήπως μπερδεύεις την μαμά σου με την σκρόφα του διάκου . . . . . . μήπως λέω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση