GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιλιέτ: Στο σφυρί το ελληνικό προξενείο στη Σμύρνη

Πωλητήριο βάζουν οι ελληνικές αρχές στο ιστορικό κτίριο του ελληνικού προξενείου στη Σμύρνη, στο πλαίσιο της πώλησης ακινήτων του ε...


Πωλητήριο βάζουν οι ελληνικές αρχές στο ιστορικό κτίριο του ελληνικού προξενείου στη Σμύρνη, στο πλαίσιο της πώλησης ακινήτων του ελληνικού δημοσίου.
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μιλιέτ», η ελληνική κυβέρνηση βγάζει στο σφυρί περιουσιακά της στοιχεία λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα.
Ανάμεσα στα προς πώληση κτίρια είναι και το ιστορικό κτίριο, που βρίσκεται στη λεωφόρο «Atatürk» της Σμύρνης και στεγάζει εδώ και πολλά χρόνια το ελληνικό προξενείο.
Στο σφυρί μπαίνουν επίσης κτίρια όπου στεγάζονται τα προξενεία στο Βερολίνο καθώς και ιδιοκτησίες του ελληνικού κράτους στο Παρίσι, το Λονδίνο και την Κύπρο.

2 σχόλια

  1. Αν πράγματι έχει δόση αλήθειας τότε ο Σαμαράς κατάντησε πιόνι της ΡΕΠΟΥΣΗ. κ.Σαμαρά τέτοια κτίρια ιστορικής σημασίας δεν πωλούνται ΡΕ. Επιτέλους που είναι ο ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ να το αγοράσει ή και αυτός ....το παίζει μικρασιάτης πατριώτης και όλα τα άλλα είναι ιστορίες για να αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑ24 Σεπ 2012, 10:25:00 μ.μ.

    δεν ειναι δυνατον να συμβει κατι τετοιο δεν πρεπει να τους το επιτρεψουμε αυτοι δεν ειναι πατριωτες ρε παιδια στα τσακιδια ολοι σας μωρε λαμογια ακι μην μου πειτε οτι σας αδικω αθλιοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση