GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανήλικοι μαθητές τρώνε σαντιγί από το γόνατο ιερέα

Οι αρχές της Πολωνίας διέταξαν τη διενέργεια έρευνας ύστερα από τη δημοσίευση φωτογραφιών που δείχνουν ανήλικους να τρώνε σαντιγί από ...

Οι αρχές της Πολωνίας διέταξαν τη διενέργεια έρευνας ύστερα από τη δημοσίευση φωτογραφιών που δείχνουν ανήλικους να τρώνε σαντιγί από το γόνατο ενός ιερέα!
Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν κάποια «τελετή μύησης» τραβήχτηκαν στο γυμνάσιο Salesians στο Lubin στη νότια Πολωνία και σε αυτές φαίνονται τόσο αγόρια όσο και κορίτσια, ηλικίας περίπου 13 ετών, να παίρνουν μέρος στο… περίεργο τελετουργικό!
Ο πατήρ Marcin Kozyra, που είναι και ο διευθυντής του σχολείου, υπερασπίστηκε τον εαυτό του και τις πράξεις του λέγοντας ότι οι «τελετές» αυτές γίνονται εδώ και πολύ καιρό στους «πρωτοετείς» μαθητές.

«Το θέαμα είναι δυσάρεστο και απαράδεκτο. Σίγουρα έχει γίνει υπέρβαση των ορίων της ευπρέπειας και της στοιχειώδους αποδεκτής μορφής σωματικής επαφής. Έχει διαταχθεί να γίνει έρευνα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της πολωνικής κυβέρνησης Marek Michalak στη βρετανική Telegraph.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του σχολείου και ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την αντίθεσή τους, μερικοί γονείς υποστήριξαν τον ιερέα.

Συνέταξαν ένα έγγραφο για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στο πρόσωπό του, λέγοντας ότι η λευκή ουσία δεν ήταν σαντιγί, αλλά αφρός ξυρίσματος και πως κανένα παιδί δεν αναγκάστηκε να το φάει!

Οι τοπικοί εισαγγελείς διέταξαν να γίνει έρευνα, μόνο όταν οι φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν από τα μέσα εθνικής εμβέλειας της χώρας. Δήλωσαν ότι δε θα καταθέσουν μήνυση εναντίον του πατέρα Kozyra, αλλά καταδίκασαν τη συμπεριφορά του.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση