GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Καρκινοπαθείς πάνε στην Βουλγαρία για να βρουν φάρμακα

Στο «κόκκινο» είναι η υγεία των πολιτών, λόγω της κατάστασης στο σύστημα υγείας. Εκτός από τις περικοπές στα δημόσια νοσοκομεία,...


Στο «κόκκινο» είναι η υγεία των πολιτών, λόγω της κατάστασης στο σύστημα υγείας. Εκτός από τις περικοπές στα δημόσια νοσοκομεία, προβλήματα αντιμετωπίζουν και νοσοκομεία του ιδιωτικού τομέα με αποτέλεσμα να την «πληρώνουν» οι ίδιοι οι ασθενείς.
Σοκάρει η αποκάλυψη, που έκαναν σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος της ΕΝΙΘ, Χρήστος Παπαστεργίου και ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ, Δημήτρης Βαρνάβας, ότι αρκετοί καρκινοπαθείς αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Βουλγαρία κα την Κωνσταντινούπολη για να προμηθευτούν πλατίνα, η οποία είναι το πιο φτηνό χημειοθεραπευτικό φάρμακο!
Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι έχει αυξηθεί κατά 30 – 40% η προσέλευση των ασθενών στα νοσοκομεία, την ώρα που αυτά υποχρηματοδοτούνται. Σε συνδυασμό με το ότι περικόπτονται εφημερίες θέτονται σε κίνδυνο οι ζωές των πολιτών.
Επιπλέον, ανησυχητικό είναι το γεγονός πώς το 30% των παιδιών σήμερα είναι ανεμβολίαστα, γεγονός που μπορεί να έχει ως συνέπεια την εμφάνιση επιδημίας. Οι άποροι δεν έχουν πρόσβαση στα νοσοκομεία, ενώ το κόστος των κλειστών ενοποιημένων νοσηλίων έχει τετραπλασιαστεί σε σχέση με πέρσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση