GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραυμάτισαν μετανάστη με λοστό στο κέντρο της Αθήνας

Λίγο μετά τις εννιά το πρωί οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για μια συμπλοκή. Όταν έσπευσαν στο σημείο βρήκαν αιμόφυρτο έναν μετανάσ...


Λίγο μετά τις εννιά το πρωί οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για μια συμπλοκή. Όταν έσπευσαν στο σημείο βρήκαν αιμόφυρτο έναν μετανάστη από την Παλαιστίνη.
Είχε δεχθεί ένα χτύπημα από λοστό.

8 σχόλια

  1. ΟΥΓΚ..ουγκ: Θα γυναστούμε στου Χαμαμίδη
    και ερχόμαστε ρεεεεε κουφάααλες


    Οι νέες συμμορίες ΧιμπΑτζίδων
    του Βούλη Καασιδιάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ Χ.Α..ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΥΧΟΣ 132(Μάιος-Ιούνιος 2007) Το εξώφυλλο του τεύχους 132 (Μάιος-Ιούνιος 2007) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» με τον Χίτλερ επί οχήματος να χαιρετάει ναζιστικά μιλάει από μόνο του.

    - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΥΧΟΣ 64( Ιούλιος 1991) το εξώφυλλο του περιοδικού κοσμεί μία ακόμα (ελληνοπρεπής βεβαίως) σβάστικα και ένας γερμανικός (ελληνοπρεπής βεβαίως) αετός, μαζί με έναν σαλπιγκτή της χιτλερικής νεολαίας.

    Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι το 1943 θα ήταν ένας απλός και ταπεινός στρατιώτης των SS, «στο Στάλινγκραντ, στη Σεβαστούπολη, στη Κριμαία, στο Βερολίνο, στη μάχη για την υπεράσπιση της Ευρώπης», όπως γράφει στην σελίδα 15 του τεύχους 64 (Ιούλιος 1991) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΥΧΟΣ 128 (Ιούλιος 2006) καθώς συμπληρώθηκαν 65 χρόνια από την πτήση του Ρούντολφ Ες στην Βρετανία.

    Ποιος ήταν ο Ρούντολφ Ες; Όπως γράφει το επετειακό άρθρο στην σελίδα 24: «Ο Ρούντολφ Ες ήταν η συνείδηση του Ράιχ. Πιστός στον Φύρερ Αδόλφο Χίτλερ μέχρι τέλους, προσωπικός του γραμματέας και Πρόεδρος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής των Γερμανών Εργατών, ονομάστηκε στις 21 Απριλίου 1933, υπαρχηγός του Φύρερ και διάδοχός του μετά τον Γκαίρινγκ». Του αξίζει λοιπόν ένα αφιέρωμα...

    - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΥΧΟΣ 68 (Ιανουάριος 1992)Στο τεύχος 68 (Ιανουάριος 1992) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» στις σελίδες 7-13 υπάρχει άρθρο με τίτλο: «Στον Άγνωστο Ήρωα», όπου εξυμνείται ως «αγωνιστής πατριώτης», ο Σεβαστιανός Φουλίδης, Έλληνας από τον Πόντο, συνεργάτης των Γερμανών ναζιστών και κατάσκοπος τους στην Ελλάδα, ταγματάρχης των SS, του «Ευρωπαϊκού Στρατού» όπως τα ονομάζει η «Χρυσή Αυγή». «Ο Φουλίδης ήταν πάνω απ’ όλα ένας συνειδητοποιημένος Έλληνας Εθνικοσοσιαλιστής, ταγμένος ολόψυχα στον Μεγάλο Αγώνα κατά της κομμουνιστικής τυραννίας.

    Δεν ήταν ένας απλός τυχοδιώκτης, ένας αρριβίστας μισθοφόρος έτοιμος να εξαφανιστεί στην πρώτη δύσκολη στιγμή. Ήξερε πως με τις ενέργειες του αυτές εξυπηρετούσε την Ευρώπη, τη Γερμανία, μα πάνω απ’ όλα την Ελλάδα...» όπου στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο υποδεικνύεται σαν «πατριωτική στάση» η σύμπραξη με τους ναζιστές.

    Μάλιστα στην σελίδα 12 υπάρχει σκίτσο με την ελληνική σημαία, ένα στρατιώτη των Waffen-SS και έναν αρχαίο Έλληνα πολεμιστή. Όλα αυτά υπό τον τίτλο "Για την Πατρίδα"!--ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΥΧΟΣ 44 Συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την 20η Απριλίου 1889 και, όπως φαίνεται από το τεύχος 44 (Απρίλιος 1989), η συγκίνηση όλων των Χρυσαυγιτών είναι μεγάλη. Ο λόγος; Είναι η 100η επέτειος από την γέννηση του Αδόλφου Χίτλερ.

    Όπως λέει το επετειακό άρθρο στην σελίδα 26: «Όλοι οι στρατοί που συγκεντρώθηκαν ποτέ, όλοι οι στόλοι που έπλευσαν, όλα τα κοινοβούλια που συνεδρίασαν, όλοι οι Βασιλείς που βασίλευσαν, όλες οι αποφάσεις των παπών και των ιεροεξεταστών, όλες οι ζωές των αγίων, όλα αυτά μαζί δεν επηρέασαν τον τρόπο ζωής και σκέψεως των ανθρώπων τόσο πολύ όσο αυτός Ο ΑΝΔΡΑΣ. Οι άνθρωπο θα τον θυμούνται για όσο καιρό ακόμη είναι σε θέση να θυμούνται οτιδήποτε»

    -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΥΧΟΣ 13 (ΜΑΙΟΣ 1987)Το επίσημο πορτραίτο του Χίτλερ που κοσμούσε τα γραφεία των αξιωματούχων του Τρίτου Ράιχ κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους 13 (Μάιος 1987) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή».


    Μπούτζουκας Τηλέμαχος...Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τεύχος είναι επετειακό, αφιερωμένο στα 42 χρόνια από την πτώση του Βερολίνου και του Τρίτου Ράιχ. Όπως γράφει το άρθρο στην σελίδα 3 με τον εύγλωττο τίτλο «Χίτλερ για χίλια χρόνια»: «Στις 30 Απριλίου 1987 συμπληρώθηκαν σαράντα δύο ακριβώς χρόνια από την Βαλπούργια Γερμανική νύχτα της 30ης Απριλίου 1945, κατά την οποία ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του (σ.σ. προσοχή στο κεφαλαίο Τ) τέλος εις την γήινη παρουσία Του»-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΥΧΟΣ 6 (Αύγουστος-Σεπτέμβριος 1982)

    Στο τεύχος 6 (Αύγουστος-Σεπτέμβριος 1982) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» το εξώφυλλο τα έχει όλα. Σημαίες με σβάστικες, γερμανικό αετό με σβάστικα και φυσικά μία ρήση του Αδόλφου Χίτλερ από το «Ο Αγών μου». Ένα πραγματικά ... ελληνοκεντρικό τεύχος.


    Είμαστε και εμείς εδώ η Ο.Π.Λ.Α, με νεκρούς από την κατοχή που τους πρόδωσαν τα ΧΡΥΣΑ ΧΑΖΑ, τα αριστερά που το παίζουν αριστερά για να είναι ΙΝ τότε θα έλθουν μαζί σας οπως ο Ψαριανός κάτι κουλτουριάρηδες καθηγηταδες έτσι θα φτιάξετε το νέο προκρομ μπορεί να είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ , Η ΑΛΕΚΑ , ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ... εμείς ξύλο από ΕΣΑΣ δεν θα φάμε ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΕΦΩΠΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ,ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΝΤΕΚΕΔΕΣ..

    .Γ γνώρισα έναν τίμιο άνθρωπο που κυνηγά την διαφθορά στο Ηράκλειο κ.Ροκαδακης ΛΕΓΕΤΕ , είναι ο διευθυντής στα Κ.Ε.Π.Α λέγετε , όμως δεν τους κάνει γιατί τους ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ τους στέλνει στον εισαγγελέα... (ΛΈΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΊΚΙΟ ΜΑΖΊ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΑΠΑΤΕΏΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ) γιατί αυτή η χώρα μπουρδέλο δεν θέλει αυτούς τους ανθρώπους ΓΙΑΤΙ!!!! γιατι εχωμε ΦΑΣΙΣΜΟ -ΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ; ΠΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΊΑ; Ο ΦΑ-ΣΙ-ΣΜΟ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ..

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος...Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο υποκοσμος, ο υπονομος των Φασιστών "κραυγάζει" για τη Ελληνική σημαία, αυτοι οι ταγματασφαλίτες και οι χιτες που πλημμυρισαν με ποτάμια ελληνικου αιματος την Ελλάδα μας.

    Ουστ βρωμόσκυλα φασίστες, δοσίλογοι των Ναζί, μπραβοι της νύχτας που πουλάνε γυναίκες, προστασία και ναρκωτικά.

    Το σύστημα σαπίζει και σας έχει ανάγκη τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενας ο τζων ,κι ενας ο μπουτζουκας.Ο,τι τα σκατα και το φτυαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H Ελληνική σημαία, είναι φερετζές για τους ταγματασφαλίτες του συστήματος, της χρυσής αυγής, γι'αυτό την χρησημοποιεί ως σφουγκαρόπανο.

    Οι σατανιστές πουλάνε και χριστιανισμό και υπάρχουν παπάδες που τους δέχονται.

    Αυτούς κάποιοι τους θεωρούνε Ελληνες.

    Την χρυσή αυγή την χρηματοδοτούθσε το σύστημα και κόμματα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ για να την ξεπουλήσει.. γνωστός ο ρόλος που παίζουν από παλιά τα φασισταρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 20 ΣΕΠ 2012 3:23:00 Μ.Μ.

    Ενας ο τζων ,κι ενας ο μπουτζουκας.Ο,τι τα σκατα και το φτυαρι

    ---------------------------------

    Μην φοβάστε , δεν θα έχομε σφαξίματα με κονσερβοκούτια, έχομε ξυφολοχες από τους παππούδες μας...


    (ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΛΕΕΙ !!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ) ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος...Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σαν τον Ροκαδακη ειναι κι αλλοι.ΔΕ ΣΑΠΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση