GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμφιβολίες για τη δημοσίευση των γελοιογραφιών του Μωάμεθ...

Αμφισβητεί ο Λευκός Οίκος την ορθότητα της απόφασης της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo να δημοσιεύσει σκίτσα που σατιρίζο...

Αμφισβητεί ο Λευκός Οίκος την ορθότητα της απόφασης της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo να δημοσιεύσει σκίτσα που σατιρίζουν τον προφήτη Μωάμεθ, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι τίποτε δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη βία.
«Έχουμε ερωτήματα σχετικά με την ορθότητα της κρίσης που οδήγησε στη δημοσίευση τέτοιων πραγμάτων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, Τζέι Κάρνεϊ, ενώ σημείωσε την υποστήριξη της Ουάσινγκτον στην ελευθερία του Τύπου.
Προειδοποίησε, όμως, ότι τα σκίτσα αυτά «δεν δικαιολογούν κανένα περιστατικό βίας».
«Έχουμε μιλήσει επανειλημμένα για τη σημασία της προστασίας της ελευθερίας της έκφρασης, που περιλαμβάνεται στο σύνταγμά μας. Για να το πούμε αλλιώς, δεν αμφιβάλλουμε για το δικαίωμα να δημοσιεύονται τέτοιου είδους πράγματα, απλώς για την ορθότητα της απόφασης να τα δημοσιεύσουν», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.

1 σχόλιο

  1. Δεν εχω καμια ιδιαιτερη συμπαθεια για κανενα Μουσουλμανο,Χριστιανο,βουδιστη η βραχμανο.Απαιτω όμως από τον εαυτο μου και κάθε άλλο να σεβεται την πιστη και τα συμβολα κάθε πιστου εφοσον για αυτόν είναι ιερη όπως και η μανα του και ισως περισοτερο.Τι θα ελεγε λοιπον ο εν λογω εκδοτης εάν εγω διεθετα ένα εντυπο και σε αυτό σατυριζοντας την διαθεση του για γεροδεμενους ανδρες η του υπενθυμιζα δηδεν γνωσεις μερικων ανδρων για το Μ@@@@ της μανας και της αδελφης του? Δεν θα ξεσηκωνοταν να μου καψη το σπιτι? Εάν όχι να τον εχει και να τον καμαρωνη η μανα του τον παλληκαρα για την αξιοπρεπεια και το φιλοτιμο του.Εγω παντως που δεν ειμαι θρησκος δεν θα ηθελα ουτε να τον φτυσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση