GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Η μόνη απάντηση βρίσκεται στην καταγγελία του μνημονίου

«Ενώ οι περισσότεροι Έλληνες αδυνατούν να προσέλθουν στις εφορίες και να πληρώσουν ακόμη και την πρώτη δόση των φόρων που τους έ...


«Ενώ οι περισσότεροι Έλληνες αδυνατούν να προσέλθουν στις εφορίες και να πληρώσουν ακόμη και την πρώτη δόση των φόρων που τους έχουν επιβληθεί, η κυβέρνηση της δήθεν διαπραγμάτευσης, της δήθεν απαγκίστρωσης και της δήθεν επιμήκυνσης ετοιμάζεται να επιβάλλει μέτρα των οποίων το μόνο εγγυημένο αποτέλεσμα είναι η φτώχεια, η ανεργία, η απελπισία και το αδιέξοδο» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

2 σχόλια



  1. Ελληναράς με τα "ούλα" του...

    Πολιτικό κουίζ:
    Ποιος πολιτικός έγραψε το παιδί του σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο ;

    Όλοι οι πολιτικοί μας μιλάνε για το πόσο καλή είναι η δημόσια εκπαίδευση και κυρίως αυτή που παρέχουν τα Ελληνικά πανεπιστήμια. Όταν όμως έρθει η ώρα της επιλογής για τα παιδιά τους, οι περισσότεροι αποφασίζουν να τα στείλουν σε ξένα γνωστά πανεπιστήμια (κατά προτίμηση αμερικάνικα).
    Τα λεφτά άλλωστε για τους περισσότερους πατέρες του έθνους υπάρχουν...

    Έτσι λοιπόν όπως διαβάσαμε και στην στήλη του Βηματοδότη...
    "στη Βοστόνη βρίσκεται αυτές τις μέρες, ο πρόεδρος των ~~~~~~~~~~ "Ανεξάρτητων", Π. Καμμένος.

    Όχι δεν πήγε εκεί για πολιτικούς λόγους, αλλά για να γράψει τον 19χρονο γιο του στο Πανεπιστήμιο..."

    Πηγή :online-press


    Σημείωση : Κατακαημένε Έλληνα ψηφοφόρε που ακόμα πιστεύεις στους επαγγελματίες "πατριώτες"...
    Είσαι άξιος της μοίρας σου...


    1 σχόλιο:

    Τσιράκι της Νέας Τάξης Πραγμάτων που άδικα κατηγορείς τον Πρόεδρο! Σαν δε ντρέπεσαι!
    Βρε κουτέ, πήγε στο άντρο των διεθνών τοκογλύφων για να μάθει τη δουλειά από μέσα και να τους πολεμήσει με τα ίδια τους τα όπλα όταν έρθει η ώρα να μας κυβερνήσει κι αυτός μετά τον πατέρα του...

    Αλλά τι να ξέρεις εσύ από αυτά!!!

    χεχεχεχε..χέσε μέσα, πατριώτη του κώλου.
    0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Στρατιώτης για ενάμιση μήνα (!)
    το alter ego του cool Αλέξη!

    ALTER EGO του Αλέξη Τσίπρα είναι εδώ και χρόνια ο (διευθυντής του πολιτικού γραφείου του) Νίκος Παππάς.

    Όμως το τελευταίο διάστημα -και συγκεκριμένα αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουνίου -είχε χαθεί από το προσκήνιο.
    Ο λόγος δεν ήταν άλλος από... το ότι πήγε να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του.

    //////////////////////////////////
    Όχι όμως σαν χιλιάδες άλλους νέους.

    Αν και 37 ετών, έμεινε μέχρι τώρα εκτός Στρατεύματος ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού (!), ιδιότητα που, με βάση τον νόμο, του δίνει το δικαίωμα για μειωμένη εξάμηνη θητεία. Είναι επίσης πατέρας δύο παιδιών.

    Ο κ. Παππάς παρουσιάστηκε λοιπόν στον Στρατό Ξηράς στην Τρίπολη στις 16 Ιουλίου (όπου, κατά πληροφορίες μας, πάντως, τον περισσότερο χρόνο του τον αφιέρωσε στο διάβασμα) και στη συνέχεια έκανε χρήση άλλης μιας προνομιακής διευκόλυνσης που του παρέχει ο νόμος.

    Συγκεκριμένα, όσοι έχουν συμπληρώσει το τριακοστό πέμπτο έτος της ηλικίας τους μπορούν να εξαγοράσουν το υπόλοιπο της θητείας τους, αφού προηγουμένως υπηρετήσουν τουλάχιστον 45 ημέρες.

    Ο πιο στενός συνεργάτης του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάστηκε, επομένως, να περιμένει πολύ ούτε να παραμείνει για καιρό ντυμένος στο χακί. Μόλις συμπληρώθηκε ο ενάμισης μήνας, εξαγόρασε τους υπόλοιπους 4,5 και πήρε άρον άρον το απολυτήριο του.

    Κατά πληροφορίες, μάλιστα, ο κ. Παππάς, αμέσως μετά την απόλυση του από τον Στρατό, πήρε το αεροπλάνο και πέταξε στη Θεσσαλονίκη για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ.

    Επίσης πήγε και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, όπου έτυχε να συζητείται, προχθές, στην «ώρα του πρωθυπουργού», ερώτηση του κόμματός του για την οικονομία...

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.....Κ Ο Ρ Ο Ϊ Δ Α χεχεχεχε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση