GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειθαρχία στο Δουβλίνο ΙΙ και τη Σένγκεν ζητά το ΚΚΕ

Σοβαρές ευθύνες η αρμόδια υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες προσάπτει το ΚΚΕ, σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του κόμματος για το ζήτημ...

Σοβαρές ευθύνες η αρμόδια υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες προσάπτει το ΚΚΕ, σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του κόμματος για το ζήτημα της μετανάστευσης και την προστασία των προσφύγων.
«Αυτοί που έσπειραν ανέμους με τη συμμετοχή και υποστήριξή τους σε κάθε ιμπεριαλιστική επέμβαση, παίρνουν μέτρα για να εμποδίσουν τις θύελλες από την εξελισσόμενη επέμβαση στη Συρία και τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που έχει ήδη προκαλέσει. Σοβαρές ευθύνες φέρει και η αρμόδια υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες που πρέπει άμεσα να πάρει μέτρα για την προστασία των προσφύγων και την εξασφάλιση υποδομών αξιοπρεπούς υποδοχής και διαβίωσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.
Παράλληλα, εκφράζεται η άποψη ότι «με μέτρα καταστολής δεν αντιμετωπίζεται το τεράστιο ζήτημα της μετανάστευσης και το δράμα των θυμάτων του ιμπεριαλισμού και των πολέμων».
Το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του ζητά «να σταματήσει τώρα η οποιαδήποτε εμπλοκή της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία, να μην τηρηθεί καμία «συμβατική» υποχρέωση, να κλείσει η βάση της Σούδας. Να ληφθούν μέτρα για το σεβασμό των δικαιωμάτων των προσφύγων σύμφωνα και με τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας».
«Απειθαρχία στο Δουβλίνο ΙΙ και τη Σένγκεν και διευκόλυνση μετακίνησης των προσφύγων και μεταναστών προς τα κράτη μέλη της ΕΕ που επιθυμούν», καταλήγει η ανακοίνωση.

3 σχόλια

  1. Τρελοί ΑΕροψεκασμοί σήμερα πάνω από την πλ. Συντάγματος.

    Δείτε για ποιο λόγο ψέκαζαν σήμερα οι νεοταξίτες της Μέρκελ:

    Θέλουν να αλλιώσουν με ηλιθιογόνα ΑΕρια την ελληνική συνείδηση του Πάνου όπως έκαναν με τον υπάλληλο της Μέρκελ τον Σαμαρά..
    ...αλλά
    ο Καμμένος έχει ανοσία ρε!


    Έτσι σήμερα μάζευε υπογραφές περαστικών για εξεταστική...

    Ξέρετε φακελώνει κόσμο όπως λένε και οι ΑΕροψεκασμένοι για το κράτος που δίνει τα στοιχεία μας στη Μέρκελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους, ξυπνησαν στο ΚΚΕ. Ετσι δεν συντασονται με τα τσιριζεικα τσαλουμια, και υπερασπιζονται τη χωρα απο τις ορδες ασιατων μουσουλματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mαλλον ΕΣΥ ξυπνησες ΣΗΜΕΡΑ....
    Το ΚΚΕ εχει μιλησει για τις συνθηκες του Δουβλινου και της Σενγκεν πριν ακομα υπογραφουν απο οσους στηριζουν την Ευρωπαικη ΕΝωση...δλδ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ-Χρυση Αυγη..

    Καιρος ηταν λοιπον να ξυπνησεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση