GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-Κεδίκογλου για την συνέντευξη Τσίπρα

Λακωνική αλλά σκληρή ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, ο οποί...

Λακωνική αλλά σκληρή ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος σχολίασε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα της Αργεντινής PAGINA.
«Τελικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι αδιάβαστος ή προβοκάτορας;», αναφέρει η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του κ. Κεδίκογλου, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος του Σύριζα «μπορεί και να ονειρεύεται και να επιδιώκει να μετατρέψει την Ελλάδα σε μία τεράστια παραγκούπολη».
«Την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη για να παραμείνει στην ευρωζώνη και στο ευρώ, ο κ. Τσίπρας θέλει να την καταστρέψει, μακαρίζοντας τη χρεοκοπία της Αργεντινής», σημείωσε επίσης ο κ. Κεδίκογλου.
Ο πρόεδρος του Σύριζα φτάνει στο σημείο «να χαρακτηρίσει το ευρώ φυλακή για τους Ευρωπαίους», σημείωσε ο κυβερνητικός ενώ ανέφερε πως «μπορεί και να ονειρεύεται και να επιδιώκει, να μετατρέψει την Ελλάδα σε μία τεράστια παραγκούπολη, με λαθρομετανάστες, εξαθλίωση και εγκληματικότητα».
«Ευτυχώς για την Πατρίδα και δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, οι Έλληνες πολίτες δεν είναι τυχοδιώκτες», κατέληξε ο κ. Κεδίκογλου.

1 σχόλιο

  1. Θα ψηφίσω Τσίπρα!
    Θαυμάστε τον αέρα της εξουσίας....

    Πως περπατά στη βροχή με τα χέρια στις τσέπες και τον κυριλέ κύριο δίπλα του να του κρατά την ομπρέλα.

    Μόνο για τα αγροτικά και μόνο στην παράγραφο που χρησιμοποίησε το «θα» ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε στη Θεσσαλονίκη πως
    θα υποστηρίξει τη βιώσιμη συνεργασία ιδιωτικών αγροτικών επιχειρήσεων με μεταποιητικές και συνεταιριστικές επιχειρήσεις,θα στηρίξει τις καλλιέργειες και τις εκτροφές με συγκριτικά πλεονεκτήματα και συσσωρευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία, θα ελέγξει την αισχροκέρδεια στην αγορά γεωργικών εφοδίων και
    θα σπάσει τα ασύδοτα καρτέλ των μεσαζόντων από το χωράφι στο ράφι, θα διευκολύνει την αυτοοργάνωση των παραγωγών, για την απευθείας διάθεση των προϊόντων τους στους καταναλωτές.

    Και θα επανασχεδιάσει την κατανομή των ευρωπαϊκών κονδυλίων για την ελληνική Γεωργία, από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, με κριτήρια: εθνικά, παραγωγικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά.

    Είπε, ακόμη, πως θα μειώσει την ανεργία,
    θα αυξήσει τους πόρους για την Εκπαίδευση, την Υγεία και την Κοινωνική Προστασία,
    θα αναπτύξει τον… σιδηρόδρομο στην ηπειρωτική Ελλάδα(;;;;;), θα προωθήσει ένα νέο πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης, θα πάρει όλα τα μέτρα για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού τομέα.
    Ειδικά στο σημείο αυτό επισήμανε πως «στο πλαίσιο μιας νέας ολιστικής προσέγγισης, ο τομέας αυτός θα συνδεθεί με τους υπόλοιπους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής».

    Και συνέχισε «θα δώσει προτεραιότητα σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που προάγουν τον ιστορικό, περιβαλλοντικό, πολιτιστικό και παραγωγικό πλούτο της χώρας».

    Συνεχίζω και εγώ, αφού επισημάνω ότι άλλα αυτά τα έχω ξανακούσει και πως θυμίζουν πολύ… Γιώργο Παπανδρέου.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι
    θα καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο καυσίμων, θα χρηματοδοτήσει και θα ρυθμίσει δάνεια επιχειρήσεων (τα ιδιωτικά έχει πει πως θα τα διαγράψει), θα αναπτύξει τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών και θα δώσει ζωή στον κατασκευαστικό κλάδο με τις οικο-κατασκευές.

    Αφού σας επισημάνω πως όλα αυτά μου θυμίζουν πολύ Γιώργο Παπανδρέου, έχω να κάνω μία δήλωση:
    θα ψηφίσω Τσίπρα!
    Πάει με έπεισε.
    Ο άνθρωπος το έχει. Έχει το σχέδιο.
    Έχει και τα «θα».

    Ειδικά όταν τον είδα στη βροχή να του κρατάνε την ομπρέλα κατάλαβα πως έχει και το άλλο.
    Τον αέρα της εξουσίας.
    Πάει και τελείωσε: alexis for president!
    Και όσοι έχετε ακόμη αμφιβολίες αφήστε τα «θα» και τα ερωτηματικά και βάλτε θαυμαστικά.
    Θαυμάστε τον. Πως περπατά στη βροχή με τα χέρια στις τσέπες και τον κυριλέ κύριο δίπλα του να του κρατά την ομπρέλα.

    ΥΓ. Και τον Γιώργο; Τον θυμάστε τον Γιώργο πως έβγαινε από το αυτοκίνητο με το κασκόλ βάζοντας με μία αέρινη κίνηση το παλτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση