GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπηρεσίες ψυχικής υγείας για οικονομικά αδύνατους συνανθρώπους μας...

Το γραφείο ψυχικής υγείας του Δρ. Μάλλιαρη και συνεργάτες ( http://www.drmalliaris.com ) δεδομένης της συνεχόμενης κοινωνικής και οικον...

Το γραφείο ψυχικής υγείας του Δρ. Μάλλιαρη και συνεργάτες (http://www.drmalliaris.com) δεδομένης της συνεχόμενης κοινωνικής και οικονομικής κρίσης προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολύ χαμηλό κόστος (15 ευρώ/συνεδρία) σε όσους οικονομικά αδύνατους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τη ψυχική τους υγεία ή βιώνουν δυσκολίες, στρες και άγχος για διάφορους λόγους (κοινωνικά, οικογενειακά προβλήματα, ανεργία, χρέη κτλ). Πιστεύουμε ότι η αξιοπρέπεια και η ψυχική υγεία του κάθε ανθρώπου δεν έχει και ούτε πρέπει να έχει κόστος. Αυτό το κάνουμε πράξη με τη δουλειά μας σε όσους ανθρώπους έχουν την ανάγκη μας οι οποίοι λόγω οικονομικής δυσχέρειας δεν θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας υψηλού επιπέδου. Η έλλειψη επαρκούς συστήματος κοινοτικής ψυχικής υγείας στη χώρα μας επιτάσσει την προσφορά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
Συγκεκριμένα προσφέρονται τα παρακάτω:
1. Εκτίμηση και ενημέρωση διαγνωστικής και ψυχικής κατάστασης
2. Συμβουλευτική για περαιτέρω ψυχοθεραπευτική ή φαρμακευτική αγωγή
3. Ψυχολογική στήριξη για ψυχιατρικά και κοινωνικά προβλήματα (ατομική και ομαδική)
4. Βραχεία δομημένη ψυχοθεραπεία (Γνωσιακή-Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία) για ψυχιατρικά προβλήματα
5. Υποστήριξη διατροφής και άσκησης
6. Φαρμακευτική αγωγή με συνεργαζόμενο γιατρό του δημοσίου
Οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται σε πολύ χαμηλό κόστος (15 ευρώ/συνεδρία – κανονικό κόστος 70-100 ευρώ) μόνο σε όσους πληρούν τα κριτήρια ένταξης κατόπιν αξιολόγησης της οικονομικής και κοινωνικής τους κατάστασης. Οι υπηρεσίες προσφέρονται τοπικά στο γραφείο μας και διαδικτυακά (με εξαίρεση τη φαρμακευτική αγωγή).
Οι υπηρεσίες προσφέρονται συγκεκριμένες ώρες και μέρες κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (2108816137). Η ομάδα στήριξης τρέχει κάθε εβδομάδα. Μετά τις πρώτες εβδομάδες έναρξης του προγράμματος αναμένεται να υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής γιατί μπορούμε να εξυπηρετήσουμε μόνο ένα μικρό αριθμό ασθενών ανά εβδομάδα, για αυτό σας παρακαλούμε να μην ακυρώνεται τα ραντεβού σας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση