GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανησυχία Τσίπρα για νέους πολέμους στη Μέση Ανατολή

Την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν νέοι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κα...

Την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν νέοι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη σημερινή συνάντησή του με αντιπροσωπεία φιλειρηνικών και αντιπυρηνικών οργανώσεων.
Επανέλαβε τη σταθερή θέση της Αριστεράς για τη λύση των διεθνών προβλημάτων χωρίς προσφυγή στη βία και τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή μας.
Το παλαιστινιακό αποτελεί πρόβλημα- κλειδί για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και πρέπει να λυθεί με τη δημιουργία ανεξαρτήτου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του ’67, ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

1 σχόλιο

  1. Στην ανησυχια σου να προσθεσεις και το ενδεχομενο να κυβερνησεις τους επομενους 2 μηνες οταν οι συεταιροι θα το εχουνε βαλει στα ποδια. Ετσι δειχνουν τα πραγματα αρα αρχησε να λες αληθειες και ασε τα επαναστατηκα σου γιατι ξερεις.. ο τελευταιος τρωει το ξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση