GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες συλλήψεις για χρέη στο δημόσιο

Στη σύλληψη δυο ατόμων σε Κολωνό και Ταύρο για οφειλές προς το δημόσιο προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές. Συγκεκριμένα, συνε...


Στη σύλληψη δυο ατόμων σε Κολωνό και Ταύρο για οφειλές προς το δημόσιο προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη στον Κολωνό, από αστυνομικούς του Τ.Α. Κολωνού, 62χρονος, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 248.166,43 ευρώ.
Στον Ταύρο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Μοσχάτου, 56χρονος, ιδιοκτήτης εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 68.062,52 ευρώ.

4 σχόλια

  1. ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΥΛΙΖΕΤΕ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΚΑΜΗΛΟ.ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΟΥΣΤ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρεμάστε πρώτα τους υπαίτιους και μετά πληρώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΙΩΣΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΕΛΕΓΞΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση