GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νυχτερινή «επιδρομή» με έντεκα νεκρούς στην Κένυα

Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ένα νέο ξέσπασμα βίας που συντάραξε τη νύχτα την Κένυα. Ένοπλοι έβαλαν φωτιά σε σπίτ...

Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ένα νέο ξέσπασμα βίας που συντάραξε τη νύχτα την Κένυα. Ένοπλοι έβαλαν φωτιά σε σπίτια και σκότωσαν χωρικούς στην ακτή της χώρας, στο νέο επεισόδιο μακρόχρονης διένεξης με επίκεντρο βοσκοτόπια και νερό, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο αλλά και κάτοικο της περιοχής.
«Η επίθεση σημειώθηκε χθες τη νύχτα. Ακούσαμε πυροβολισμούς και ουρλιαχτά, μετά η περιοχή γέμισε καπνό», δήλωσε εκπρόσωπος ομάδας ασφαλείας της περιοχής Tana Delta. Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τον ίδιο ενώ εκπρόσωπος της τοπικής κυβέρνησης επιβεβαίωσε την επίθεση κάνοντας λόγο για πολλούς νεκρούς.
Τον περασμένο μήνα στην ίδια περιοχή άνδρες οπλισμένοι με μαχαίρια και σπαθιά σκότωσαν περισσότερους από πενήντα ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση