GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δώδεκα χρόνια σε οκτώ λεπτά!

Ο φωτογράφος Νόα Καλίνα ήταν 19 ετών όταν αποφάσισε να αρχίσει ένα ενδιαφέρον project. Θα έβγαζε κάθε μέρα μία φωτογραφία του εαυτού τ...

Ο φωτογράφος Νόα Καλίνα ήταν 19 ετών όταν αποφάσισε να αρχίσει ένα ενδιαφέρον project. Θα έβγαζε κάθε μέρα μία φωτογραφία του εαυτού του και μετά από χρόνια θα έφτιαχνε ένα time-lapse βίντεο που θα τον έδειχνε να… γερνά.
Πράγματι, για 12 ολόκληρα χρόνια, ο Νόα έβγαζε μία φωτογραφία κάθε μέρα. Τώρα, ένωσε τις φωτογραφίες σε ένα βίντεο που διαρκεί οκτώ λεπτά.
Το βίντεο αποτελείται από 4.515 φωτογραφίες και ο Καλίνα δηλώνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. «Σκέφθηκα ότι θα είχε ενδιαφέρον ένα τέτοιο πείραμα. Με προκαλούσε πάντα η ιδέα της γήρανσης και ήθελα να δω τι κάνει ο χρόνος στο πρόσωπό μου», είπε ο δημιουργός, ο οποίος είχε παρουσιάσει άλλο ένα τέτοιο βίντεο με τα πρώτα έξι χρόνια του πειράματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση