GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το αστικό πολιτικό σύστημα έχει σαπίσει»

«Αυτό το αστικό πολιτικό σύστημα έχει κυριολεκτικά σαπίσει και βέβαια όταν σαπίζει ένα σύστημα επηρεάζει και τους πολιτικούς ή αρκετού...

«Αυτό το αστικό πολιτικό σύστημα έχει κυριολεκτικά σαπίσει και βέβαια όταν σαπίζει ένα σύστημα επηρεάζει και τους πολιτικούς ή αρκετούς πολιτικούς. Πρέπει να γίνει έρευνα και αν προκύψει ζήτημα, τότε πρέπει να ασχοληθεί και η Βουλή με βάση τους ισχύοντες νόμους», σημείωσε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σχολιάζοντας τις καταγγελίες περί παράνομου πλουτισμού πολιτικών προσώπων.
Η κ. Παπαρήγα επεσήμανε πως «πολλές φορές η ανάδειξη της σαπίλας πολιτικών προσώπων γίνεται για να βγάλει αναμάρτητο το σύστημα», προσθέτοντας ότι «εμείς θεωρούμε ότι και τα πρόσωπα πρέπει να τιμωρούνται, αλλά ο λαός να καταλάβει, πάνω απ’ όλα, ότι αυτό το σύστημα είναι αμαρτωλό από την φύση του και πρέπει να το ανατρέψει».

1 σχόλιο

  1. Το πολιτικό σύστημα είναι βαθύτατα σάπιο,συμφωνούμε απόλυτα.
    Τι προτείνει η Αλέκα όμως δεν μας λέει.
    Να το πω εγώ:
    Επανάσταση και εγκαθίδρυση "λαϊκής δημοκρατίας".
    Ξέρετε,εκείνης της "δημοκρατίας" όπως η Βόρεια Κορέα,το Βιετνάμ,το Λάος κλπ κλπ όπου τα ...δημοκρατικά ιδεώδη και τα ...ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν ...πρωταρχική ιεράρχηση.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση