GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο απρόβλεπτος Κίμι

Τι και αν… σφάζονται ομάδες στα πόδια του Κίμι Ραϊκόνεν για να τον έχουν στο δυναμικό τους την επόμενη σεζόν, ο Φινλανδός πιλότος «θολ...

Τι και αν… σφάζονται ομάδες στα πόδια του Κίμι Ραϊκόνεν για να τον έχουν στο δυναμικό τους την επόμενη σεζόν, ο Φινλανδός πιλότος «θολώνει» τα νερά, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει αν θα βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 την επόμενη σεζόν.
«Λοιπόν, ποτέ δεν ξέρετε. Υπάρχουν τόσα πολλά ωραία πράγματα που μπορεί κάποιος να κάνει εκτός από τη Φόρμουλά 1. Προς το παρόν έχουμε κάποιες επιλογές, θα δούμε τι θα συμβεί. Πάντα έλεγα ότι δεν είμαι… τρελαμένος με τη Φόρμουλα 1 και αν νιώσω ότι θέλω να κάνω κάτι άλλο, θα το κάνω. Ωστόσο, προς το παρόν μου αρέσει αυτό που κάνω, είμαι σε μία καλή ομάδα, με καλούς ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι, θα δούμε τι θα συμβεί, θα περιμένουμε και θα δούμε», δήλωσε ο «Iceman».
Ο Ραϊκόνεν την πρώτη του σεζόν που επέστρεψε στη Φόρμουλα 1, βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 38 βαθμούς από τον πρωτοπόρο, Φερνάντο Αλόνσο.
Η σταθερά καλή του απόδοση είναι η αιτία που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της «σκουντερία», για ν’ αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα.
Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση