GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το χάος»

«Χαμένος στις συνιστώσες του, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στα συμπλέγματά του, χωρίς καμία πρόταση εξόδου από την κρίση. Καλεί τους βουλευτές σε...

«Χαμένος στις συνιστώσες του, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στα συμπλέγματά του, χωρίς καμία πρόταση εξόδου από την κρίση. Καλεί τους βουλευτές σε αποστασία και απεργάζεται κοινωνική αναταραχή. Κενός ιδεών και προγράμματος καταφεύγει στα άκρα. Οραματίζεται νέα Δεκεμβριανά. Εκπροσωπεί το χάος» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την επιχειρηματολογία που ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα στελέχη του να αναπτύσσουν.

3 σχόλια

  1. Τι ντύθηκε βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο πλαίσιο του αντιμνημονιακού αγώνα;

    Συνεχίζεται ο αντιμνημονιακός αγώνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου με τα μέλη της Κ.Ο του κόμματος να τρέχουν ανά την Ελλάδα να συμπαρασταθούν σε εργαζόμενους κι άνεργους.

    Πιο δραστήρια από όλους η κ.Ραχήλ Μακρή η οποία μάλιστα δεν δίστασε να μεταμφιεστεί ώστε...να σταθεί ακόμα πιο αποτελεσματικά στο πλευρό των πυροσβεστών της Κοζάνης.

    Η εικόνα από το kozanimedia.gr:


    Το Ραχηλ ειναι το Rachel?
    Μπα..μπα, έχει και εβραϊκής καταγωγής βουλευτές ο Καμμένος ?


    Κι εκεί εισχώρησε το κοινό της Σιών ? ...χιχιχιχιχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω εσείς, την Καταστροφή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΔ+ΠΑΣΟΚ @ ΠΑΣΠΛ+ΝΔ = ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση