GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μείωση των επιτοκίων δανεισμού της Ελλάδας προτείνει ο Τσάρλς Νταλάρα

Μείωση των επιτοκίων δανεισμού της Ελλάδας προτείνει ο Τσάρλς Νταλάρα χαρακτηρίζοντας εφικτή την πρόσθετη οικονομική στήριξη της χώρας...

Μείωση των επιτοκίων δανεισμού της Ελλάδας προτείνει ο Τσάρλς Νταλάρα χαρακτηρίζοντας εφικτή την πρόσθετη οικονομική στήριξη της χώρας.
Μιλώντας σήμερα Sε δημοσιογράφους στο Πεκίνο ο Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Τσάρλς Νταλάρα τόνισε πως πρόσθετη οικονομική στήριξη προς την Ελλάδα μπορεί να χρηματοδοτηθεί εύκολα με μείωση των ευνοϊκών επιτοκίων δανεισμού από το ΔΝΤ και την ΕΕ.
Αναφορικά με τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης χρέους, είπε ότι δεν έχουν μακροπρόθεσμο ορίζοντα, όπως απαιτείται, για να αποκατασταθεί η ανάπτυξη. «Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα βραχυπρόθεσμα μέτρα και πολύ λίγη έμφαση στα μεσοπρόθεσμα μέτρα για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας», δήλωσε ο Νταλάρα.
Ο επικεφαλής του IIF σημείωσε ότι το ελληνικό πρόγραμμα μπορεί να επιμηκυνθεί κατά δύο χρόνια τουλάχιστον εφόσον η Ελλάδα τηρήσει τις δεσμεύσεις της και υπογράμμισε ότι θα πρέπει να υπάρξει νέα στήριξη προς την Ελλάδα για να επιστρέψει η οικονομία σε ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση