GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε συνάντηση Ομπάμα-Νετανιάχου ελπίζει το Ισραήλ

Το Ισραήλ ελπίζει πως ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου θα συναντηθούν σύντομα, π...

Το Ισραήλ ελπίζει πως ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου θα συναντηθούν σύντομα, παρά τις διαφορές τους στο θέμα του Ιράν, δήλωσε σήμερα ισραηλινός υπουργός.
«Ελπίζω σύντομα θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση Ομπάμα-Νετανιάχου. Έχει διατυπωθεί αίτημα για το λόγο αυτό. Οι σχέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ηνωμένες Πολιτείες δεν εξαρτώνται από τη μια δήλωση ή την άλλη. Ποτέ δεν ήταν τόσο στενές όσο με την συγκεκριμένη αμερικανική κυβέρνηση», τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γκιλάντ Ερντάν.
Η συνάντηση αυτή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο των εργασιών της επόμενης γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ από τις 23 ως τις 29 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, στην οποία θα συμμετάσχει ο Νετανιάχου.
Οι δηλώσεις αυτές γίνονται την ίδια ώρα που Ισραήλ και ΗΠΑ βρίσκονται σε αντιπαράθεση για το Ιράν, με το εβραϊκό κράτος να απαιτεί από τη σύμμαχό του Ουάσινγκτον να ορίσει μια «κόκκινη γραμμή» στην Τεχεράνη για το πυρηνικό της πρόγραμμα. Η αμερικανική κυβέρνηση αρνείται να κάνει κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση